Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Υλικά: Για 2-4 άτομα Για τις πανσέτες 4 πανσέτες Μισή πορτοκαλί πιπεριά 1 μεγάλη κουταλιά μέλι 1 μεγάλη κουταλιά μουστάρδα Λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sidagi.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓεια σας φίλοι μου καλοί!!! Για σήμερα σας έχω μια πανεύκολη συνταγή για πανσέτες φούρνου με πορτοκάλι και φανταστική μαρινάδα...ένα φαγάκι γλύκισμα! Συνοδέψτε[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για την πανσέτα 1,5 κιλό πανσέτα 1 κ.σ. μέλι 2 κύβους κότας Ελαιόλαδο ½ πράσινο μήλο ½ αχλάδι 1 πορτοκάλι Σκόρδο Θυμάρι Δεντρολίβανο[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκαλο 2 κ.σούπας μέλι 3 κύβους κότας (1 κύβο ανα κιλό κρέατος) 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 75 ml λάδι φρέσκο θυμάρι και άλλα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 3 κιλά πανσέτα χωρίς κόκαλο 2 κ.σούπας μέλι 3 κύβους κότας (1 κύβο ανα κιλό κρέατος) 5 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 75 ml λάδι φρέσκο θυμάρι και[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 1 πανσέτα 1,5 κιλό αλάτι, πιπέρι μυρωδικά ΥΛΙΚΑ για τη σάλτσα: 1 λίτρο χυμό πορτοκάλι 100γρ. - 150 γρ. μάυρη ζάχαρη 50 γρ. ξύδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ: 1 Πανσέτα χωρίς κόκκαλο 2 πορτοκάλια Δενδρολίβανο Φασκόμηλο Αλάτι, Πιπέρι Μαραθόσπορο 3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανοίγουμε την[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (για 6 άτομα): 1½ κιλό πανσέτα χοιρινή Για το μαρινάρισμα: 2 κουτ. σούπας μίγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο 1 ποτηράκι ελαιόλαδο Για τη σως: [...]
Πηγή: megatv.com/cook1 ενιαίο κομμάτι πανσέτα χοιρινή (χωρίς κόκκαλο) γύρω στα 2 με 2-1/2 κιλά 2 κ.σ ελαιόλαδο 4 κ.σ κρέμα βαλσαμικό 1 κ.γ κοφτό μουστάρδα σε σκόνη 1/2 μικρό[...]
Πηγή: argiro.gr1 κομμάτι πανσέτα χωρίς κόκαλο γύρω στα 2-1/2 με 3 κιλά 2-3 σκ. σκόρδο με τη φλούδα τους λίγα φρέσκα βότανα λίγο ελαιόλαδο κρέμα βαλσαμικό για το γλασάρισμα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1 κιλό (τουλάχιστον) πανσέτα 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα δυνατή, Maille 2 κουταλιές σούπας μέλι 1 κουταλάκι τσαγιού θυμάρι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 kg πανσετα 6 κουταλιες σουπας λαδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κουταλιες σουπας μέλι 2 κουταλιές σούπας μουσταρδα 1 πορτοκάλι το χυμό θυμάρι (προαιρετικά) αλάτι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά Πανσέτα (με ή χωρίς κόκκαλο) Αλάτι πιπέρι Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο 3 μεγάλα πορτοκάλια (το χυμό τους) Οδηγίες Βουτυρώνουμε καλά την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή την συνταγή την έκανα σαν πειραματισμό αφού δεν έχω καθόλου εμπειρία στα κρέατα. Βγήκε πεντανόστιμη, γλυκιά και είναι πανεύκολη! Τι χρειαζόμαστε: 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr