Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Το φρούτο που τα κατάφερε να μείνει πιστό στην παράδοση. Ωριμάζει μονάχα το καλοκαίρι, οπότε δεν μας αφήνει και πολλά περιθώρια, παρά μόνο να το γευόμαστε τους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠαραδοσιακο ,λατρεμενο γλυκο του κουταλιου το κυδωνι με αμυγδαλο και μπολικο δεμενο σιροπι για τις κρυες μερες και νυχτες του χειμωνα,σκετο η'με γιαουρτακι!!![...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΧρόνος Βρασμού: 2-3 ώρες Υλικά : 1 κιλό σταφύλι σουλτανίνα 1 κιλό ζάχαρη 1 βανίλια 3/4 φλ. τσαγιού νερό 1 κλωναράκι αρμπαρόριζα χυμό από 1/2 λεμόνι 150 γρ.[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΠαραδοσιακο ,λατρεμενο γλυκο του κουταλιου το κυδωνι με αμυγδαλο και μπολικο δεμενο σιροπι για τις κρυες μερες και νυχτες του χειμωνα,σκετο η'με γιαουρτακι!!![...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΓια 6-8 άτομα 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμυγδαλόψιχα χυμός από ένα λεμόνι 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα 2 κιλά κεράσια 2 κιλά ζάχαρη Εκτέλεση Αφαιρούμε τα κουκούτσια με[...]
Πηγή: sidagi.grΣτην Κύπρο το λέμε κιούλι, στην Ελλάδα αλμπαρόριζα ή αρμπαρόριζα, γεράνιο, γεράνι, πελαργόνι, ενώ στη Λέσβο χρυσαχί, και στη Δυτική Μακεδονία μοσχόφυλλο. Όπως[...]
Πηγή: xrysessyntages.com