Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
150γρ. ταχίνι 50γρ. μέλι 40γρ. σουσαμέλαιο 50γρ. κουβερτούρα 60-70% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 50γρ. βούτυρο μαλακό Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ: Καθαρίζουμε τον ανανά πολύ καλά και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι, τη βανίλια και τους αστερίες[...]
150γρ. ταχίνι 50γρ. μέλι 40γρ. σουσαμέλαιο 50γρ. κουβερτούρα 60-70% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 50γρ. βούτυρο μαλακό Ανακατεύουμε το ταχίνι με το μέλι και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια πανεύκολη, νοστιμότατη, σοκολατένια κρέμα με την υφή της mouse , και βέβαια χωρίς αυγά και ζάχαρη! Δεν παγώνει και δεν σφίγγει στο ψυγείο, γιατί το τυρί[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά για 4 μπολάκια 1 Ανθος αραβοσίτου βανίλια, η μπανάνα ,η ότι άλλο μας αρέσει γάλα ποσότητα που αναγράφετε στην συσκευασία ζάχαρη ποσότητα συσκευασίας [...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ: 1 μεγάλο φρέσκο ανανά 400 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη 3 αστεροειδείς γλυκάνισοι 1 κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στα 2 40 γρ. μέλι [...]
Πηγή: megatv.com/cookΕκτέλεση για την κρέμα: Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και τα ρίχνουμε μέσα στην τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ με κυκλικές κινήσεις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ: Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι και τα ρίχνουμε μέσα στην τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με μία μαρίζ με κυκλικές κινήσεις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για 4 μπολάκια 1 Ανθος αραβοσίτου βανίλια, η μπανάνα ,η ότι άλλο μας αρέσει γάλα ποσότητα που αναγράφετε στην συσκευασία ζάχαρη ποσότητα συσκευασίας λίγο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ Μερίδες: 6 400 γρ. κουβερτούρα με 55% κακάο, ψιλοκομμένη 200 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 100 γρ. μέλι ξύσμα από 1 πορτοκάλι (ακέρωτο) 600 γρ. στραγγιστό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΖεσταίνουμε το γάλα μαζί με το μέλι. Το ρίχνουμε πάνω στην τεμαχισμένη σοκολάτα. Ομογενοποιούμε καλά. Ανακατεύουμε λίγο το επιδόρπιο γάλακτος και προσθέτουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr