μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | ευκολα καπκεικς | μπράουνις συνταγή ποτήρι | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεμα σοκολατα με κομποστα ανανα

Οδηγιες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ: Καθαρίζουμε τον ανανά πολύ καλά και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι, τη βανίλια και τους αστερίες για 3 λεπτά. Ρίχνουμε τα κομμάτια του ανανά και βράζουμε για άλλα 3 λεπτά. Αφαιρούμε τους αστερίες και τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσει και το διατηρούμε στο ψυγείο. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: Ζεσταίνουμε τα 350 γρ. κρέμα γάλακτος και ρίχνουμε πάνω από την ψιλοκομμένη κουβερτούρα το μέλι και τη γλυκόζη. Ομογενοποιούμε πολύ καλά μέχρι να πετύχουμε μια λεία κρέμα. Ρίχνουμε μέσα σ' αυτήν τα 600 γρ. κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον (είναι προτιμότερο να τη φτιάχνουμε 1 ημέρα πριν τη χτυπήσουμε). Βγάζουμε από το ψυγείο και τη χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να πάρει τη μορφή της κρέμας σαντιγί. Μοιράζουμε την κομπόστα του ανανά σε 8 περίπου ποτήρια του κρασιού μέχρι τη μέση και με ένα κορνέ καλύπτουμε με τη μους σοκολάτας. Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά Μερίδες: 8 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΑ: 1 μεγάλο φρέσκο ανανά 400 γρ. νερό 200 γρ. ζάχαρη 3 αστεροειδείς γλυκάνισοι 1 κλωναράκι βανίλιας σχισμένο κάθετα στα 2 40 γρ. μέλι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ: 350 γρ. κρέμα γάλακτος 40 γρ. γλυκόζη 40 γρ. μέλι 200 γρ. κουβερτούρα 600 γρ. κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. FAQ
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία