Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.com1 1/2 κούπα αλεύρι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 1 κουταλάκι ξηρή μαγιά 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/8 κούπας γάλα 1/2 κούπα χλιαρό νερό μια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά 500gr αλεύρι για όλες τις χρήσεις 600 ml νερό 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 φλ. λάδι 1/3 κ.γλ. ζάχαρη 1/3 κ.γλ. ζάχαρη 2 κ.σ. αποξηραμένο δεντρολίβανο 1[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com