Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.com1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.σ αλάτι 1 κ.γ πάπρικα γλυκιά 1/2 κ.γ ζάχαρη 750 ml χλιαρό νερό 1 φλυτζανάκι του καφέ λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr΄Αλλο ένα πανεύκολο και γευστικό ψωμάκι με 3 διαφορετικές γεμίσεις! Η αρχική συνταγή είναι με μουστάρδα,βασιλικό,ματζουράνα και τυριά εγώ την διαφοροποίησα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΤα πιο νόστιμα και μαλακά ψωμάκια για να γεμίσουν με ό,τι λαχταράτε και να στολίσουν το μπουφέ σας σε κάθε ειδική περίσταση! Ιδανικά για hot dog, για γέμιση[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grψωμί για τοστ κασέρι σε φέτες ζαμπόν σε φέτες ελιές, φέτα 1. Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί, τις βουτάμε σε γάλα και τις βάζουμε σε ταψάκι. 2.. Από πάνω[...]
Πηγή: cooktherapy.gr