Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Για τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τους ιστορικούς του φαγητού το σιτάρι τοποθετείται στο 8.000 π.Χ., οι τορτίγιες στο 6.000 π.Χ. και η ανακάλυψη του ψωμιού γύρω στο 4.000-3.500 π.Χ., μια[...]
Πηγή: pandespani.com«Και πού θα τα βρούμε κυρία μου τα english muffins για να φτιάξουμε τα αυγά Μπένεντικτ » μου έστειλε μήνυμα ένας φίλος και μ’ έκανε ν’[...]
Πηγή: bostanistas.gr140γρ. καλαμποκάλευρο 200γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. γιαούρτι παραδοσιακό 100ml νερό 1 κ.γ. σόδα φαγητού 1 κ.γ γεμάτη αλάτι 4 κ.σ. σουσάμι [...]
Πηγή: cooklos.gr170γρ. καλαμποκάλευρο 170γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. γιαούρτι παραδοσιακό 100ml νερό 1 κ.γ. σόδα φαγητού 1 κ.γ γεμάτη αλάτι 1-2 κ.σ. σιμιγδάλι [...]
Πηγή: cooklos.grΧρόνος Προετοιμασίας: 90 λεπτά Υλικά: 800 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. καλαμποκάλευρο 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 φακελάκι ξερή μαγιά 3 -4 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΓια τα ψωμάκια 10 γρ. βρώμη 500 ml νερό (χλιαρό) 2 κ.σ. μέλι 150 γρ. καρότα, 100 γρ. καλαμποκάλευρο 100 γρ. βρώμη 100 γρ. αλεύρι ολικής 100 γρ. ρυζάλευρο 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈχοντας αποκτήσει έναν αρτοπαρασκευαστή, στην ουσία από ανταλλαγή μιας άλλης ηλεκτρονικής συσκευής που μου χάρησαν, έχω εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr