Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
1 ερμολ(φυτικη κρεμα για σαντιγυ) 1 ζαχαρουχο γαλα 1 εβαπορε 2 κουταλιες λικερ μαστιχας 2 κουταλάκια σαλέπι 3 χοντρες φέτες τσουρέκι το ερμολ και τα γάλατα[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΚΡΕΜΑ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (GELATO BUONTALENTI) Ο Bernardo Buontalenti (1531 - 1608) ήταν μία μεγάλη μορφή της Αναγένησης στην Φλωρεντία. Αρχιτέκτονας, γλύπτης,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 08 Άνοιξη 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜια υπέροχη δροσερή πασχαλινή συνταγή που εμπνεύστηκα πέρσι τρώγοντας τσουρέκι με παγωτό καϊμάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 ερμόλ (φυτική κρέμα για σαντιγύ) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα υλικών, το όποιο από την αρχική υγρή του μορφή μετέρχεται στην στερεή, με[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr