Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
O βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά[...]
Πηγή: pandespani.comΤραγανή, ζουμερή, απλά υπέροχη!!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 200 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη από το ψυγείο 400 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 αυγό νερό λίγο[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΥλικά 9 μικρές ντομάτες ξεφλουδισμένες, κομμένες σε τέταρτα 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο 1 κ.σ. καστανή ή μαύρη ζάχαρη 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥΛΙΚΑ Για τη βάση 260 γρ. Αλεύρι γοχ Αλλατίνη 1 κ.γ. αλάτι χοντρό 180 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ξύδι ¼ της κούπας νερό 2 ντομάτες 3 μοτσαρέλες στρογγυλές 100[...]
Πηγή: megatv.com/cookO βασιλικός είναι το πιο γερό αρωματικό ατού της καλοκαιρινής μαγειρικής. Πλατύφυλλος ή μη (ο λεγόμενος ‘ελληνικός’), καταπράσινος ή ελαφρά κοκκινωπός και[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής σφολιάτα βουτύρου: 1 πακέτο (500 γρ.) πεκορίνο: 100 γρ. τριμμένο κεφαλογραβιέρα: 100 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα.: 250 γρ. τριμμένη κρεμμύδια: 2[...]
Πηγή: icookgreek.com