Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Κατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζύμη (ή 1 έτοιμο φύλλο κουρού) 400 γρ. αλεύρι λευκό 200 γρ. βούτυρο αγελάδος, παγωμένο, σε μικρούς κύβους 1/3 κουτ. γλυκού αλάτι 30 ml νερό, παγωμένο[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φύλλο φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας" alfa'' λίγο βούτυρο για την ταρτιέρα (άλειμμα) 4 μεγάλα πράσα (το τρυφερό μέρος κομμένα σε φέτες 1 εκ.) 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο φρέσκιας σφολιάτας λίγο βούτυρο για την ταρτιέρα (άλειμμα) 4 μεγάλα πράσα (το τρυφερό μέρος, κομμένα σε φέτες 1 εκ.) 3 κ.σ. ελαιόλαδο 4 αυγά 1 φλ.[...]
Πηγή: argiro.gr