Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 1 κιλό ξιφίας σε μέτριες φέτες 3-4 κ.σ. μαντζουράνα φρέσκια (ή ανάλογη ξερή) 6 σκ. σκόρδο 1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες 1 λεμόνι (ο χυμός) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤρούφα: Το πιο λουσάτο μανιτάρι με το μαυλιστικό του, δυνατό, άρωμα δίνει με τη μια κύρος στα μενού. Στη μορφή μάλιστα του ελαιόλαδου, αρωματισμένου με μαύρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣυνταγή σε ιδέα του Τσάρλι Τρότερ Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες ξιφία (200 γρ. η καθεμία) 4 φλιτζ. ελαιόλαδο (το φιλτράρουμε και το κρατάμε για άλλες χρήσεις)[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά (για 6 σουβλάκια) 750 γρ. χοντρές φέτες ξιφία χωρίς την πέτσα 4 μέτρια κρεμμύδια 2 κίτρινες πιπεριές 2 μαραθόριζες (φινόκιο) 1 κ.γ. θυμάρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 4 φιλέτα ξιφία (160 γρ. περίπου το ένα) 600 γρ. σπανάκι, βρασμένο 2 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. ελιές της αρεσκείας σας 100 γρ. καρδιές αγκινάρας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiYλικά για 4 άτομα 400 γρ. φιλεταρισμένο για καρπάτσιο λαβράκι ή ξιφία 20 γρ. κουκουνάρι 1/3 φλ.τσ. ελαιόλαδο (ή λίγο περισσότερο) 2 κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. ξιφία σε μια φέτα (το ψάρι πρέπει να είναι πολύ φρέσκο) 250 ml γάλα 50 ml ε.π. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού ή λάιμ 10 γρ. πράσινο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami