κοτοπιτα συνταγες της παρεας | βασιλοπιτα με γλασο | οσομπουκο σουπα | γλυκα με ζαχαρουχο | σοκολατακια με μερεντα | τρουφακια με λιωμενο βουτυρο | χριστουγεννιατικα μπισκοτα βεφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις χορταρικα ξινομυζηθρα χυλοπιτες

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Καπουτσίνο μανιταριών

υλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι μαριναρισμένο σε παρθένο ελαιόλαδο,[...]

Υλικά λαβράκι: 800 γρ. καθαρισμένο από λέπια, κεντρικό κόκαλο και κεφάλι παρθένο ελαιόλαδο: 400 ml χυμός λεμονιού: 150ml φρεσκοστυμμένος τσάι βουνού: 50 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com

ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

2 φιλετάκια στήθος κοτόπουλο κομμένα σε χοντρούς κύβους 100 ml. ποτό της Γιαγιάς 30 ml. κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. μυζήθρα 100 γρ. μανιτάρια σε φετάκια [...]

Πηγή: ucook.gr/cook
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Σουφλέ με θαλασσινά

ΥΛΙΚΑ 1 φέτα ξιφίας ½ περίπου κιλό (ή άλλο ψάρι, σολομός, ή σφυρίδα) 200-250 γρ. κοκτέιλ θαλασσινών – γαρίδες με μύδια- ξεπαγωμένα 4 αυγά, χωρισμένα 1 φλ.[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Πιλάφι με κοκτέιλ θαλασσινών

Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό κοκτέιλ θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια) ξεπαγωμένα, 1 κουταλιά ούζο ανάμικτη με ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Απολαυστικό smoothie σπανάκι, με ξυνόγαλο, μήλο[...]

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 09 Καλοκαίρι 2019 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Το μυστικό για κρεμώδη πουρέ σελινόριζας και[...]

Οι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]

Πηγή: caruso.gr
Bagel Burgers

Μια έξυπνη ιδέα για Mini burgers σε cocktail party! Τα bagels θα αγκαλιάσουν τέλεια τα burger και θα γίνουν το πιο γλυκό ψωμάκι για τις λιχουδιές σου.[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy