Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά: 1 λίτρο γάλα πλήρες ή 800 γρ. γάλα και 200 ml κρέμα γάλακτος 200 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 170 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος,[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 ώριμο ανανά 3 κούπες βότκα 1/2 κουταλάκι σκόνη κανέλας 1/2 κουταλάκι σπόρους κόλιανδρου Σιρόπι: 450 γραμμάρια ζάχαρη 1 κούπα νερό Καθαρίζουμε και[...]
Πηγή: cooktherapy.gr3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1000 γρ. κιμά βοδινό 2 με 3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα (2 φλτζ.) 2 πράσινες πιπεριές, ψιλοκομμένες (1 κούπα) 2 έως 4[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 λίτρο γάλα πλήρες ή 800 γρ. γάλα και 200 ml κρέμα γάλακτος 10 κουταλιές της σούπας (κοφτές ) μερέντα 50 ml κονιάκ (προαιρετικά ) 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΑυθεντικό μεξικάνικο γουακαμόλε – αφιερωμένο στον υπέροχο Salvador Perez Κληροδότημα των παλαιών Ατζέκων, μια πυκνή, κρεμώδης σάλτσα με αβοκάντο, εντελώς[...]
Πηγή: pandespani.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΟι “δημιουργικοί πουρέδες” τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της σύγχρονης εστιατορικής κουζίνας διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα. Αυτή η μισοστραβή[...]
Πηγή: caruso.grΤο γουακαμόλε όλο και περισσότερο το ακούω να συζητιέται, με το αβοκάντο εντελώς μέσα στη διατροφική μόδα και καθώς έχουμε πια εξοικειωθεί με το Μεξικάνικο[...]
Πηγή: caruso.grTo Τσίλι κον Κάρνε (chili con carne σημαίνει τσίλι με κρέας) είναι το κεντρικό πιάτο και η επιτομή του Tex-Mex, όλης αυτής της πικάντικης και νόστιμης[...]
Πηγή: caruso.grΦρέσκος ανανάς, δίνει τους χυμούς και τα αρώματά του σε ένα σπιτικό λικέρ διαφορετικό από τα άλλα. Τι θα έλεγες για μια φρουτοσαλάτα ραντισμένη με αυτό το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΛΙΚΕΡ ΑΛΚΈΡΜΕΣ Το αλκέρμες ( alchermes ), ειναι ενα λικερ με πολυ χαρακτηριστικο εντονο κοκκινο χρωμα, που οφειλεται στο οτι περιεχει το κρεμέζι ως χρωστικη.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr