ταρτα σπανακι δρισκας | kanelonia me kima k kokkini saltsa | ελιοψωμο νηστισιμο | ευκολο αυγολεμονο | τουρτα λεμονι βεφα | σμουθι με γιαουρτι | καταιφι βεφα | σαλιγκαρια στιφαδο | τυροπιτα με νηστισιμη φετα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ποτα, Ροφηματα χωρις ρακι μπισκοτο ζαχαροκαλαμο καρπουζι

Βρέθηκαν 30 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΙΔΟΣ ΣΥNTΑΓΗΣ

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Smoothie gazpacho με αγγούρι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Χυμός σέλινου για Διαβήτη, ουρικό οξύ, νεφρούς,[...]

Σε μελέτες σε ανθρώπους, έχει φανεί ότι ο χυμός ή τα εκχυλίσματα σέλινου μπορούν να μειώνουν τα επίπεδα του T-NFA και του ΝF-kΒ, οι οποίοι αποτελούν κλασσικούς[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr

Πιλάφι με κοκτέιλ θαλασσινών

Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό κοκτέιλ θαλασσινών (γαρίδες, μύδια, καλαμαράκια) ξεπαγωμένα, 1 κουταλιά ούζο ανάμικτη με ½ φλ. άσπρο ξηρό κρασί, 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Χυμός λαχανικών με σπανάκι, καρότο και μήλο

Υλικά : 500 γ ρ. φρέσκο σπανάκι 250 γρ. καρότα ή γλυκοπατάτες 1 πράσινο μήλ ο 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ή 1-2 κλωνάρια σέλερι 1 λεμόνι ( προαιρετικά ) 1[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Αφιέρωμα GR80’s: vol-au-vents (βολοβάν) με[...]

Τα 80’s έχουν την τιμητική τους αυτήν την εποχή: μια έκθεση στο Γκάζι, την οποία δεν έχω δει ακόμη, ένα αφιέρωμα στη Lifo και τώρα ένα γευστικό[...]

Πηγή: foodjunkie.eu
φρέσκες πένες με χταπόδι … Climax στην γεύση! -[...]

Μια συνταγή με γευστικά πλοκάμια, απλή αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπη, με άποψη σε οικείο θέμα, λιτότητα υλικών και οξύτητα στην γεύση… μια συνταγή που σε[...]

Πηγή: pandespani.com
Pandespani cointreauversial: η Dita von Teese[...]

Ομολογώ ότι δεν φανταζόμουν στη ζωή μου ότι θα βιώσω την εμπειρία της «quasi-δημοσιογραφικής αποστολής» σε κοσμικό γεγονός με star την Dita von Teese, τη[...]

Πηγή: pandespani.com
Όλα τα γιατροσόφια της γιαγιάς σε μια σελίδα!

Τα «γιατροσόφια» των γιαγιάδων, όπως φαίνεται, κάνουν καλό. Άλλωστε, εκείνες με τους μικρούς και θαυματουργούς θησαυρούς που έκρυβαν στα ντουλάπια[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Χυμός για αποτοξίνωση

Μια εύκολη συνταγή από τον Κώστα Αλτάνη* με ιδιαίτερες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βιταμίνες. Παρασκευάζεται πανεύκολα με μόλις τρία υλικά που όλοι έχουμε[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
4 Super δροσερά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ!

Η εγκράτεια είναι μεγάλη αρετή, λένε. Εφάρμοσε λοιπόν, αυτόν τον κανόνα και στα καλοκαιρινά cocktail-smoothies σου. Αντί να πίνεις αλκοόλ, που σπάσει την[...]

Πηγή: ediva.gr
Καπουτσίνο μανιταριών

υλικά 500 φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 30 γρ. μανιτάρια πορτσίνι, μουλιασμένα σε 1 φλ.τσ. χλιαρό νερό 1 λίτρο ζωμό κότας 100 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρών[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Θαλασσινά ραβιόλι, τα δοκιμάσαμε στο Imabari

Ένα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
«Σπαγκέτι» από κρόκο αυγού[...]

φωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΑΡΌΤΙ : ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Σήμερα είμαστε και πάλι εδώ, μαζί με τις φίλες απο τους Quanti Modi di Fare[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ ♦♦[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΜΕ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΑ ΑΥΓΑ Η μαγιονέζα είναι μία κρεμώδης, ομοιγενής σάλτσα, που προέρχεται από την γαλλική κουζίνα. Αν και υπάρχει πόλη Mayenne[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Λαβράκι μαριναρισμένο σε παρθένο ελαιόλαδο,[...]

Υλικά λαβράκι: 800 γρ. καθαρισμένο από λέπια, κεντρικό κόκαλο και κεφάλι παρθένο ελαιόλαδο: 400 ml χυμός λεμονιού: 150ml φρεσκοστυμμένος τσάι βουνού: 50 γρ.[...]

Πηγή: icookgreek.com
«Σπαγκέτι» από κρόκο αυγού[...]

φωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Χυμός με σπανάκι

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy