Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Aπ’ τα 18 μου, που νομίμως απολαμβάνω αλκοολικά ποτά, έχουν περάσει 40 χρόνια και στη διάρκειά τους έχω περάσει από αμέτρητα μπαρ, πολλά απ’ αυτά στην Αθήνα[...]
Πηγή: caruso.grΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ καιρός βάζει τα γκρίζα του. Σε καλεί να γυρίσεις σπίτι, να κολλήσεις τη μύτη σου στο τζάμι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του χώρου σου. Λίγο η διάθεση η[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.comΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grφωτό: Courtesy of Carlo Cracco Restaurant Ιδού μια avant-garde σπεσιαλιτέ που τετραγωνίζει το… αυγό, υλικό-φετίχ του Cracco, μετατρέποντας τον κρόκο του σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτην Ελλάδα, καθ' όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και μέχρι την Πρωτοχρονιά, βγαίνει μέσα από όλους μας ο τζογαδόρος. Διότι αυτή είναι η εποχή για[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣε ποιόν δεν αρέσει αυτό το ποτάκι......πείτε μου....σε ποιόν? Όπως ξέρετε κάποιοι και όσοι δεν ξέρετε ευκαιρία να μάθετε, το κτήμα μας είναι εκτός χωριού.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΘέλω να σας πω, ότι διασκέδασα και χαμογελούσα κάθε φορά που έμπαινε ένα σχόλιο στο ποστ με το κουίζ. Θέλω επίσης να σας πω ότι δεν τα βρήκε κανένας και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ Δημήτρης μου προχθές μου έφερε απο την Έδεσσα βύσινα που μου αρέσουν και σαν φρούτο, μα ήτανε πολλά και σίγουρα θα χαλούσαν .Σκέφτηκα λοιπόν οτι καιρό έχω[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΤο περγαμόντο σαν δέντρο ανήκει στα εσπεριδοειδή, για άλλους θεωρείται μετάλλαξη άλλων εσπεριδοειδών και για άλλους εμβολιασμός από πορτοκάλι και λεμόνι. Όπως[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚείμενο: Νίκος Μαούνης Πρέπει να ομολογήσω ότι ποτέ δεν ήμουν αυτό που λένε fan του κοκτέιλ. Μη σας πω και των σκληρών ποτών. Άσε δε που το Negroni δεν το[...]
Πηγή: caruso.gr