Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 79 συνταγές
Το Amaretto –το όνομά του μας έρχεται από τα Ιταλικά- είναι ένα λικέρ με ελαφρά σκούρο χρώμα και άρωμα και γεύση αμυγδάλου. Πολύ συχνά, αντί για τα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα ωραιότατο, αν και όχι πολύ γνωστό σπιτικό λικέρ. Το φραγκόσυκο, γίνεται σε διάφορες αποχρώσεις, ανάλογα με την περιοχή και την ποικιλία των καρπών, που θα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grVisit Αmmouliani with us through 35 photos . M. Ch. D. find us and show us some love on facebook | pinterest | instagram_x | instagram_m | instagram_d |[...]
Πηγή: 4022citylights.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑρωματικό,γευστικό και ταυτόχρονα χωνευτικό! Ευχαριστώ την φίλη μου Ειρήνη για την υπέροχη συνταγή! Υλικά Φλούδες 8 λεμονιών ( μόνο το κίτρινο , όχι άσπρο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑφιερωμένη στη Sitronella αλλά και στον GreekLoverBoy, δύο διαφορετικές σχολές «λικεροποιών». Τα βερύκοκα πρέπει να είναι ώριμα αλλά γερά, σε καλή κατάσταση.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τα κυδώνια μπορούμε να φτιάξουμε δύο γευστικότατα λικέρ, που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό και διαφέρει στο χρώμα, αλλά και στη γεύση. Έτσι, αν ψήσουμε πρώτα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜε εξαιρετικό, φίνο άρωμα και γεύση, το λικέρ περγαμόντο, γίνεται με το ξύσμα από τα φρούτα, που τα φτιάχνουμε γλυκό του κουταλιού . Όπως όλα τα λικέρ[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ακτινίδιο, είναι από τα φρούτα που, ή μας αρέσουν πολύ, ή δεν μας αρέσουν καθόλου. Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το λικέρ που φτιάχνουμε με τα ακτινίδια.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr