Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Καλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια τα επικίνδυνα πρόσθετα τροφίμων «Ε» ενημερώνει η Ένωση Καταναλωτών Βόλου τους πολίτες προκειμένου να ξέρουν τι να αποφεύγουν και τι να επιλέγουν[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό βύσσινο (περίπου 650 γρ. καθαρό βάρος φρούτου) 250 γρ. ζάχαρη 250 ml νερό 1 φύλλο ζελατίνη 2 κουταλιές της σούπας χυμός λεμονιού Εκτέλεση:[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Βελούδινη πανακότα γιαουρτιού με άρωμα καφέ και σιρόπι καφέ και μαύρης ζάχαρης! Μια γερή δόση αρωματικού γλυκού με τον αγαπημένο σου καφέ για να διώξεις την[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜιά συνταγή για δροσιστική γρανίτα βύσσινο, τώρα που τα βύσσινα είναι στην εποχή τους. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό βύσσινο 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. νερό 1 φύλλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια υπέροχη τάρτα αμυγδάλου, με κρέμα λεμόνι, και ζελέ φρούτων. Υλικά: Για την τάρτα: (Γιά φόρμα με τσέρκι 30 εκ.) 3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι, ψιλό 1/4 φλιτζ. ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grTrifle με ζελέ πορτοκάλι και κομπόστα κοκτέιλ φρούτων, κρέμα μαρασκίνο, σαντιγί, και σάλτσα από φρέσκα κεράσια. Ένα δροσερό γλύκισμα. Υλικά για 8 ποτήρια: Για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grτάρτα μαργαρίτα Η ιδέα για την τάρτα μαργαρίτα γεννιέται ένα ζεστό σούρουπο Κυριακής, από αυτά τα καλοκαιρινά που κοιτάς τον ανεμιστήρα με άλλο μάτι και[...]
Πηγή: pandespani.comΤα πρόσθετα τροφίμων είναι φυσικές ή συνθετικές ουσίες, που προστίθενται σκόπιμα στα τρόφιμα για να εκτελέσουν ορισμένες τεχνολογικές λειτουργίες. Η προσθήκη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά Για το κέικ: 100 γρ. βούτυρο λιωμένο 350 γρ. ζάχαρη 6 αυγά ξύσμα από 6 λεμόνια 150 γρ. κρέμα γάλακτος 280 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ μπέικιν[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ Μουσκεύουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και ζεσταίνουμε μέχρι το σημείο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΓια μια ακόμη φορά σειρά στις συνταγές μας έχουν τα γλυκά! Η σημερινή γλυκιά έμπνευση είναι κάτι απλό και γρήγορο που πιστεύουμε πως όλοι θα ήθελαν να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τα Χριστούγεννα είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίμαι σίγουρος πως αυτό το cocktail δεν το έχεις δοκιμάσει ξανά. Ναι, δεν είναι υγρό, είναι σε μορφή ζελέ και θα κάνει το cocktail party σου απολαυστικό.[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) μεγάλου μεγέθους 8 μανταρίνια (ή κλημεντίνες) κανονικού μεγέθους 250 ml φρέσκια κρέμα γάλακτος 30 γρ κορνφλάουρ (ή Maizena ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΞεφυλλίζω περιοδικά, σερφάρω στα αγαπημένα μου μαγειρικά sites. Το D(o) I(t) Y(ourself) τις γιορτες είναι στα καλύτερα του. Αν πιστέψουμε όλα αυτά που[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr