Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 558 συνταγές
500 ml σάλτσα Ανγκλέζ 4 ασπράδια αυγών 50 γρ ζάχαρη αρωματικές ύλες 250 ml κανονική κρέμα γάλακτος (χτυπημένη) Φτιάξτε τη σάλτσα Ανγκλέζ. Φτιάξτε τη μαρέγκα:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΘησαυρός τα καλοκαιρινά φρούτα.Μπορείς να τα γευτείς στην φυσική τους κατάσταση ,σαν τάρτα,μαρμελάδα ,γλυκό του κουταλιού ,παγωτό και γρανίτες. Πολλά τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΝα σας δροσίσω για το καλό του μήνα??? Καλό μήνα μπλογκοπαρεούλα και καλά να περνάτε είτε είστε σε διακοπές, είτε δεν είστε! Μαζί με τη λεμονάδα είναι ίσως[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr100 γρ. ρόκα 50 γρ. μπέικον 3 φιλέτα σαρδέλας 400 γρ. ντομάτες κοκτέιλ 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 350 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς την πέτσα 2 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ συνταγή μου σήμερα, είναι η συνέχεια της ανάρτησής μου με τη μαρμελάδα μανταρίνι. Νομίζω πως οι φλούδες μανταρίνι είναι μιά έκρηξη γεύσης και φρεσκάδας στο[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΤώρα το καλοκαίρι, ένα κρύο τσαγάκι είναι ό,τι πρέπει για να μας δροσίσει. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό κρύο τσάι, με όποια γεύση σας αρέσει. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο “espressino freddo” δεν είναι απλά ένα ακόμη καφεδάκι σαν όλα τα άλλα. Για τους λάτρεις του καφέ είναι μία πραγματική απόλαυση, το ιδανικό “χαλαρωτικό” για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτη διασταύρωση ενός παγωμένου ποτού με έναν αρωματισμένο πάγο, η γρανίτα είναι καταρχήν το διάλειμμα ανάμεσα στις εναλλαγές των γεύσεων ενός γεύματος. Τους[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό την άνοιξη την καμάρωνα, με τα πανέμορφα, άσπρα της λουλουδάκια, και τώρα την βλέπω από το παράθυρο στολισμένη με τους χρυσοκίτρινους καρπούς. Και τι δεν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜια ανάσα πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είναι καιρός για milkshake! Φτιάξαμε τα δικά μας για να μπούμε σε καλοκαιρινό κλίμα. Τα milkshake που[...]
Πηγή: beautyharmonyblog.blogspot.grΔεν είναι ποτό με αλκοόλ αν και μπορούμε να βάλουμε. Είναι περισσότερο χυμός καρπούζι αλλά είναι πολύ δροσιστικό και είναι και ένας τρόπος να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.gr