μαριναδα κοντοσουβλι | ζυμη για πιτα με φαρινα | τηγανια αργυρω | εξοχικο χοιρινο στη σουβλα | καταιφι νηστισιμο | κοντοσουβλι στο φουρνο δρισκας | ευκολο σκορδοψωμο | λαχανορυζο πετρετζικης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ρυζι

Βρέθηκαν 14 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ρύζι, μαύρο, θαλασσινό

Είπαμε για τη μαύρη φασολάδα, τώρα ήρθε η ώρα για το μαύρο ρύζι, το Arroz negro. Τα καλαμάρια ή οι σουπιές μαγειρεμένα με το μελάνι τους γίνονται κατά[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Από τον Λίβανο με αγάπη: ψητό κοτόπουλο και[...]

[photo: Χρυσαυγή Μπόμπολα] Ακούγεται εξωτικό και όμως δεν είναι. Το φτιάχνουν παραδοσιακά σε όλη τη Μέση Ανατολή και ακόμα παραπέρα και γίνεται πανεύκολα με[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Ρυζότο παλιοκαιρινό

Εκείνοι που αναζητούν υγιεινά αλλά νόστιμα αληθινά τρόφιμα- όχι τα βιομηχανοποιημένα light αλλά τα σωστά γνήσια φαγητά- έχουν τα τελευταία χρόνια[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με παντζάρι και τυριά

Τέτοια εποχή βρίσκομαι πάντα σε δημιουργικό οργασμό, επειδή ετοιμάζω με τους συνεργάτες μου το χειμωνιάτικο μενού. Κάνουμε συνεχώς δοκιμές, άλλες πετυχημένες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ένα ριζότο απ' τα παλιά

Αρκετοί, φαντάζομαι, θυμόμαστε Casa di Pasta, το ιταλικό που άνοιξε στην Σπευσίππου στο Κολωνάκι, αρχές της δεκαετίας του ’90, για να μας μάθει τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Το κατάμαυρο ριζότο

Όταν, χρόνια πολλά πριν, είχα πρωτοδοκιμάσει στην Ιταλία το ριζότο με τις σουπιές και το μελάνι τους, είχα πέσει από τα σύννεφα! Είχα μπροστά μου ένα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Όσο κρατάει ακόμα η γιορτή: ριζότο με κάστανα

Εντάξει, το παραδέχομαι, η γιορτή τελείωσε. Τέρμα τα τσιμπούσια και οι πανηγυρισμοί. Αλλά, αν σου έχει μείνει κάτι από όλα αυτά τα καλούδια, δεν είναι κακό να[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χορταστικό ριζότο για πρωτάρηδες

Δύο μυστικά έχει το καλό ριζότο: το σωστό ρύζι και τη μέτρια προς χαμηλή φωτιά άπαξ το ρύζι πέσει στο τηγάνι. Θέλει 20 με 25 λεπτά φουλ απασχόλησης, ανακάτεμα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο για πρώτο: με λεμόνι και μαϊντανό

Συνηθίζεται σε ιταλικά σπίτια, είναι πανεύκολο και ωραίο. Έχεις τα υλικά έτοιμα στην κουζίνα και μόλις έρθουν οι καλεσμένοι και αρχίσουν να τσιμπολογάνε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της διαπραγμάτευσης το ριζότο: με κουρκουμά και[...]

Του είπα, όχι. Μακαρόνια δεν τρώμε σήμερα. Μου είπε, καλά, πάντως έξω δεν βγαίνουμε, τι προτείνεις; Ρύζι, θα φάμε, ρύζι, όπως τα δύο τρίτα του πλανήτη,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με συκωτάκια πουλιών, του Βασίλη[...]

Σε λίγο θα έχουμε Χριστούγεννα, ο φετινός Δεκέμβριος όμως θυμίζει, μάλλον, άνοιξη παρά χειμώνα. Αυτό, λοιπόν, το ριζότο με συκωτάκια πουλιών και γεύση[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ριζότο με χταπόδι και τριγύρω κουτσομούρες

Μερικές μέρες ξυπνάω το πρωί και έχω την πεποίθηση, την ανάγκη, τη βεβαιότητα, ότι θα γευθώ κάτι. Σήμερα ξύπνησα με τη γεύση της θάλασσας. Ο καλός ψαράς[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Θερινό ριζότο με θράψαλα Ατλαντικού και[...]

photo: Νίκος Μορόπουλος Περιηγούμενος τους διαδρόμους της υπεραγοράς τροφίμων το μάτι μου έπεσε σε κάτι μεγάλα πλοκάμια σε συσκευασία καταψύξεως. Πλησίασα,[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τα ιταλικά: Είναι γλύκα το πρασόρυζο του Αστι

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Ο πλήρης τίτλος της συνταγής μας είναι «ρύζι με πράσα, από τους μπαξεβάνηδες του Άστι» και προέρχεται από το βιβλίο[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy