Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ένα μυρωδάτο ριζότο με λαχανικά και κρόκο Κοζάνης. Τι χρειαζόμαστε: 500 g ρύζι σπυρωτό το ανάλογο νερό για το βράσιμο του ρυζιού, σύμφωνα με τις οδηγίες του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο, πεντανόστιμο και εμφανισιακό ρυζότο. Τι χρειαζόμαστε: 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ελαιόλαδο για το σωτάρισμα αλάτι / πιπέρι κρόκος Κοζάνης 200 γρ. μανιτάρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : διάφορα είδη μανιταριιών (φρέσκα κ αποξηραμένα), όποια σας αρέσουν, εγώ χρησιμοποίησα (porcini ,trombeta, barre, τα βρήκα αποξηραμένα. Τα porcini ή[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 φλ.τσ. κινόα 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια λευκά ή μπράουν 1/2 φλ.τσ. αποξηραμένα πορτσίνι (προαιρετικά) 3/4 φλ.τσ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκ. σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 ½ φλ. ρύζι για ριζότο( arborio ή carnaroli) ½ φλ αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γρ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή portobello) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά (για 6-8 άτομα) 8-9 φλ. ζωμό κότας (σπιτικός καλύτερα) 3/4 φλ. περίπου αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι (Porcini ή Cèpes) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μικρό[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 ½ φλ.τσαγ. ρύζι για ριζότο (arborio ή carnaroli) ½ φλ.τσαγ. αποξηραμένα μανιτάρια (porchini ή morilles) 250 γραμμ. φρέσκα μανιτάρια (ασπρομανίταρα ή[...]
Πηγή: argiro.grγια το ριζότο 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή[...]
Πηγή: cooklos.gr