Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook350 γρ. ρύζι καρναρόλι ή αρμπόριο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 300 γρ. λευκό κρασί, 1600γ ρ. ζωμό σαφράν, 100 γρ. αρακά, 100 γρ. τομάτα κονκασέ, 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη σάλτσα ντομάτας: 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 συσκευασίες ντοματάκια κονκασέ 2 σκελίδες σκόρδο 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά για 5-6 άτομα 300 γραμ ρύζι καρολίνα 3 κουτ σούπας φρέσκο βούτυρο 3 νεροπότηρα ζωμό λαχανικών Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 600 γραμ καλοκαθαρισμένα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.gr