Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 205 συνταγές
Στις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημερούδια! θα ήταν βλακεία να βάλω event για σπαράγγια και να μην βάλω συνταγή! Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν είχα την ίδια ιδέα με την Lila και έκατσα να[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 ½ φλ. πλιγούρι για πιλάφι, 3/4 φλ. καλαμπόκι (κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο), 3/4 φλ. μπιζέλια (κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 1 μέτριο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ νηστεία των Χριστουγέννων ξεκίνησε χτες. Εύχομαι καλή σαρακοστή σε όλους και καλή δύναμη σε όσους νηστέψουν. Ξεκινάω τη νηστεία με ένα αγαπημένο νηστίσιμο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr1 λεμόνι 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ.ελαιόλαδο 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 100 ml λευκό κρασί 1-1,5 λίτρο ζωμό λαχανικών ζεστό 125 γρ. κρέμα γάλακτος 50 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΙδιο φαγάκι φτιάξαμε με την Κάλια, το αγαπημένο μας πρασόρυζο. Από τα πιο νόστιμα λαδερά και νηστίσιμο επίσης για όποιον νηστεύει αυτές τις μέρες! Οι συνταγές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπό καιρό ήθελα να φτιάξω ένα ριζότο που, αν και είναι ένα φαγητό πολύ αγαπημένο, τώρα τελευταία το παραμέλησα λίγο. Εχθές, αγόρασα άγριο ρύζι agrino (αυτό[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr2 αυγά αλάτι πιπέρι 4 κ.σ. σπορέλαιο 1 κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 6 γαρίδες Νο 1, καθαρισμένες 220 γρ. ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών κτψ 10 γρ. φρέσκο τζίντζερ 500[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr