Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
ΥΛΙΚΑ:1 κούπα ρύζι ,1 πιπεριά, 1, κρεμμύδι , 1 σκελ. σκόρδο, λίγο χυμό ντομάτας ,λίγο βούτυρο ή λάδι , 1 κύβο κότας ή βοδινό,αλάτι πιπέρι ,πάπρικα. Εκτέλεση:[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.gr280 γρ ρύζι για risotto (Arborio, carnaroli, κα) 1,5 lt ζωμό χορταρικών 150 γρ κίτρινη κολοκύθα, σε κυβάκια 80 γρ πράσο (το λευκό μέρος) 150 γρ φρέσκο βούτυρο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : Ζουμί από βραστό μοσχάρι ή βοδινό ή από κόκαλα Ρύζι καρολίνα Βοδινό ή μοσχάρι κοκκινιστό Τα κόκαλα να είναι από πλευρά, όχι από μηρό με μεδούλι γιατί[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω με μοσχαράκι κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτα μέσα της δεκαετίας του 60 ήταν μόδα στα επίσημα τραπέζια μας να γαρνίρεται το πιλάφι με ψιλοκομμένα συκωτάκια από κότα ή αρνάκι ή κατσικάκι ή μοσχάρι. Η[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό - π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ 2 - 3 σκελίδες σκόρδο,[...]
Πηγή: gastronomos.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο πιλάφι αυτό το κάνω πολλά χρόνια - είναι δικής μου έμπνευσής και το λατρεύουν όλοι στην οικογένεια! Είναι τέλειο συνοδευτικό για κάθε είδους κρέατος. Εγώ[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 φλυτζάνια ρύζι κίτρινο 5 φλυτζάνια ζωμό μοσχάρι ζεστό ή 2 κύβους βοδινούς 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φετούλες 2 μεγάλα καρότα τριμμένα 1 φλυτζάνι αρακά[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει "περσικό πιλάφι" και φτιάχνεται με κρέας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΡΙΖΟΤΟ Το ριζότο με σαρφάν ( κρόκο Κοζάνης ), πολύ συχνά συγχεέται με το ριζότο αλα μιλανέζε . Υπάρχουν βέβαια πολλες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr