Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Μόλις προχωρήσει λίγο η άνοιξη και εμφανιστούν στην αγορά εκείνα τα πιο τσουπωτά, πράσινα σπαράγγια ξυπνάει μέσα η επιθυμία να φτιάξω πάλι «το ριζότο[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία φανταστική συνταγή για ριζότο που θα σας ενθουσιάσει. Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο συγκεκριμένο ριζότο είναι ριζότο λαχανικών με σαφράν. Δεν είναι δύσκολο και μπορείτε να βάλετε ότι είδους λαχανικά θέλετε και μπορεί να σας αρέσουν. Ριζότο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ Μαγειρίτσα νομίζω είναι ένα φαγητό που η το λατρεύεις η το μισείς. Εγώ ανήκω στους πρώτους το λατρεύω ενώ γενικά δεν μου αρέσει το συκώτι. Σκέφτηκα και την[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο • αλάτι • πιπέρι Πλένουμε τα λαχανικά, και[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΛοιπόν, θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το σπανακόρυζο. Μη φανταστείς, δυο φορές το είχα φάει. Στο πλαίσιο, όμως, των πειραματισμών μου με την κουζίνα και τα[...]
Πηγή: sforsummer.wordpress.com2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 500 γρ. Καλαμάρι δαχτυλίδι κ/ψ 300 γρ. ρύζι Carnaroli 2 σκελίδες σκόρδο 120 ml. Λευκό κρασί Ξύσμα από 3 λεμόνια 20 ml.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά Αγκινάρες 5 (φρέσκιες ή κατεψυγμένες) Κουκουνάρι 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ρύζι Καρολίνα 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Μαργαρίνη 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού[...]
Πηγή: chefoulis.grΓια τον ζωμό: • 700 g. μοσχάρι σπάλα με κόκκαλο • 1 κρεμμύδι • 2 καρότα • 3 πατάτες • 1 ντομάτα • 1/2 ματσάκι σέλινο[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο υπήρξε το καλύτερο ρυζότο που έχω φτιάξει μέχρι σήμερα.. Και βασικά με όσο μεγαλύτερη μετριοπάθεια μπορώ θα δηλώσω ότι δεν[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.gr300 γρ. ρύζι για ριζότο (π.χ. αρμπόριο) 1 ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ το άσπρο και το τρυφερό πράσινο μέρος από 1 πράσο, ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσαγιού φύλλα[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ Κρόκος Κοζάνης, ο «κόκκινος χρυσός» της ελληνικής γης, ανήκει στην καλύτερη ποιότητα S affron παγκοσμίως και είναι ανώτερος από τον Περσικό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΝάμαι πάλι εδώ μετά από μια πολύ ωραία απουσία!!! Το μπαζάρ πήγε πάρα πολύ καλά κι ευχαριστώ σας όλες και όλους γιαυτό που έκανε ο καθένας. Το ευχαριστώ έχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣτις ώρες χαλάρωσης, όπως σας έχω ξαναπεί, μιας και τηλεόραση δε βλέπω ανοίγω το ραδιόφωνο και ξεφυλλίζω περιοδικά, ντοσιέ, βιβλία, από ένα μεγάλο αρχείο που[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr75 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100 γρ. πράσα ψιλοκομμένα 100 γρ. Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 350 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο 100 γρ. ρύζι αρμπόριο ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cook75 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 100 γρ. πράσα ψιλοκομμένα 100 γρ. Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 350 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο 100 γρ. ρύζι αρμπόριο ή[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημερούδια! Ένα από τα αγαπημένα μου είδη...κρέατος, να το πούμε έτσι, είναι το Συκώτι.. Δεν ξέρω αν ανήκει στην κατηγορια του κρέατος αλλα προτιμώ να το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr