Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Στο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια 1 λίτρο ζωμό από άγρια μανιτάρια 80 γρ. βούτυρο 400 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμόριο ή καρναρόλι) 400 ml. λευκό κρασί 400 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook