Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 86 συνταγές
Με πατάτες και μαραθόριζα κι ορισμένα μπαχαρικά του γούστου μου έγινε το πιάτο αυτό, το οποίο θα είναι πολύ νόστιμο αν το θέλετε και καυτερό με μπούκοβο, που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr...ή όπως λέγεται στα αραβικά: Tajine ad-dajaj w al-batata w al-jelbana...! Εδώ έχουμε μία παραδοσιακή συνταγή με κοτόπουλο στο τατζίν από το Μαρόκο που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠώς να το κάνουμε; Η κουζίνα της Ινδίας μας έχει κερδίσει πραγματικά. Ο πλούτος των γεύσεων και η ποικιλία των αρωμάτων της είναι κάτι το ανεπανάληπτο! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίπαμε πως πρέπει να ξεφύγουμε από το κρέας με κάποιον τρόπο και για κάποιες συνεχόμενες μέρες. Έτσι στο μενού των τελευταίων ημερών που περιελάμβανε και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ουρά του αγελάδας -παλιότερα βοδινή (oxtail), λες και μόνον τα αρσενικά ζώα σ’ αυτό τον κόσμο δεν ήταν κολοβά- θα ανήκε ακόμη στις δευτεροκλασάτες κοπές του[...]
Πηγή: pandespani.com40 ml ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας λεμόνι 1/2 κουτ. σούπας μέλι 150 γρ. φέτα της αρεσκείας μας 75 ml γάλα φρέσκο 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από ακέρωτο και κατά[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά (για 2 άτομα) 250 γρ. μελιτζάνες 2 κ.σ. ινδικά βούτυρο ghee 1 κρεμμύδι μικρά, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1/2 κ.γλ. κουρκουμά 1 φύλλο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤέτοια εποχή που τα φυτά - μελιτζάνες, κουρασμένα πλέον από την καλοκαιρινή καρποφορία, μας δίνουν κάτι μικρά μελιτζανάκια, πολλές φορές αρκετά ισχνά. Μην[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κουνουπίδι συνηθίζουμε και το τρώμε βραστό για σαλάτα. Τώρα τη σαρακοστή μπορείτε να το μαγειρέψετε ως κυρίως πιάτο με σάλτσα ντομάτας. Η συνταγή που σας[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΠρόσφατα γυρίσαμε από μία σύντομη επίσκεψη στην Τοσκάνη, η οποία μας μάγεψε κυρίως με την ομορφιά της φύσης και με τα μεσαιωνικά χωριά της. Ακολουθούν[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: 4 μελιτζάνες, σε φέτες 2 κολοκυθάκια, σε χοντρές ροδέλες 1 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλ/νο 2 σκελ. σκόρδο ψιλ/νο 1 κουτ. τζίντζερ ψιλ/νο [...]
Πηγή: greekcook.grυλικά 1 πράσο 1 καρότο φρέσκο τζίντζερ 1 μίνι καυτερή πιπερίτσα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι κάρυ 1 κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αρακάς | σπανάκι Διαφημίσεις 2 φύλλα δάφνης 1 πρέζα πιπέρι καγιέν 1 κουτ. γλυκού κύμινο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΙσως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 6 μερίδες. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣήμερα το μενού έλεγε τσακώνικες μελιτζάνες ιμαμ κατσαρόλας !!! Yλικά Μελιτζάνες τσακώνικες ποσότητα όσες μερίδες θέλετε 1 κρεμμύδι μεγάλο σε φετούλες κομμένο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝόστιμα και ελαφριά καλαμαράκια με άρωμα τζίντζερ και καγιέν βρασμένα σε χυμό πορτοκαλιού. Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμάρια καλαμαράκια ολόκληρα και καθαρισμένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για το κοτόπουλο Ελαιόλαδο 8 μπούτια κοτόπουλου Αλάτι Θυμάρι Πιπέρι Για τη σαλάτα 250 γρ. κτψ αρακά Ελαιόλαδο 1 πιπεριά Φλωρίνης ½ κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookMarianna Karas ΥΛΙΚΑ Για τον μουσακά τούρτα πρέπει να προτιμήσουμε μελιτζάνες μακρόστενες χοντρές. Η ιδανική μελιτζάνα είναι η τσακώνικη… 10 μελιτζάνες[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΜια φορά το χρόνο, μέσα φθινοπώρου, στο πατρικό μου είχαμε γιορτή. Ήταν η εποχή που έφταναν με διάφορους τρόπους από τη Φλώρινα τέσσερα μεγάλα σακιά: τα[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.gr