Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Το πλιγούρι είναι ο φλοιός από τον κόκκο διαφόρων δημητριακών, όπως βρώμης, σιταριού και σίκαλης.Έχει όμορφη γεύση και απαλή υφή.Ο χρόνος μαγειρέματος του[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΜπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓεμιστό πορτομπέλο με σιτάρι, λιαστή ντομάτα και διάφορα λαχανικά! Ένα πιάτο που θα ζηλέψουν όλοι, ακόμη και αν δεν κάνουν πιο προσεκτική διατροφή σαν εσένα![...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣήμερα αποφάσισα να μαγειρέψω το αγαπημένο μου φαγητό! Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα γεμιστά ήταν το μόνο φαγητό που όχι μόνο δε βαριόμουν ποτέ, αλλά[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr