Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
Γ ιορτή κρασιού είχα ακούσει.γιορτή αγκινάρας (Τήνο),γιορτή κερασιού,αλλά γιορτή κολοκυθιού άκουσα πρώτη φορά και'τρεξα!!Γινόταν για 3η φορά, στο πανέμορφο[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΠολλοί λένε έφαγα "παντόφλα" και ακούγετε κάπως... Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα υπέροχο πεντανόστιμο, και εμφανίσιμο πιάτο, ώστε όταν το λέτε, να μην σας ενοχλεί[...]
Πηγή: akispetretzikis.comLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕνώ δεν θα μπορούσα ποτέ να γίνω χορτοφάγος, ως ελληνίδα, αγαπώ τόσο πολύ τα λαδερά μας φαγητά που θα μπορούσα, ειδικά το καλοκαίρι, να μη βάλω μπουκιά κρέατος[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα στεφάνι με γεμιστά ψωμάκια[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2016 Ορεκτικά - μεζεδάκια ... περιμένοντας τον οβελία ... καζατιέλλο - αλμυρή γεμιστή κουλούρα γεμιστά ψωμάκια τόρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ορεκτικά / Antipasti e primi piatti πασχαλινά αυγά γεμιστά uova di Pasqua farcite ντομάτες αλά προβενσάλ pomodori alla provenzale φέτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠίσω στο νησί από χτες το απόγευμα πάλι. Το σημερινό ποστ είναι multipurpose. Είναι κέρασμα (κι ας μην είναι γλυκό,) είναι αφιέρωμα, έχει ιστορία.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτην κατάψυξή μας, για να νοστιμίζουμε σούπες και λαδερά! Θα μου πείτε πρώτη ανάρτηση του μήνα και κυριακάτικα δεν βρέθηκε ένα γλυκό ένα κέρασμα τέλος πάντων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΈχει περάσει σχεδόν ένας μήνα ς από την τελευταία μου ανάρτηση και σήμερα μαζί με τις ευχές μου για ένα Καλό Φθινόπωρο και Καλή Σχολική Χρονιά σε όλα τα[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grLe temps des cerises... λένε οι Γάλλοι... δηλαδή "η εποχή των κερασιών" κι εγώ λέω "le temps des courgettes" με άλλα λόγια ...η εποχή των κολοκυθιών!!! Σκούρο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, ενώ ετοίμαζα μια χωριάτικη σαλάτα για το φαγητό, μια γλυκιά μυρωδιά μου γαργάλησε τη μύτη καθώς έκοβα μια μεγάλη ντομάτα. Οι χυμοί της[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤον τελευταίο καιρό μαγειρεύω πολύ αλλά δεν αναρτώ τις δημιουργίες μου. Κακή μπλόγκερ, κακή. Έχω φτιάξει φαγητά που ήταν σκέτη νοστιμιά με αποτέλεσμα εγώ κι ο[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr5 μέτριες μελιτζάνες (πιο καλές είναι οι τσακώνικες) 4 πατάτες, μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο, 1 μεγάλο κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο μεγάλες, πιπέρι κόκκινο και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλοί λένε έφαγα "παντόφλα" και ακούγετε κάπως... Έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα υπέροχο πεντανόστιμο, και εμφανίσιμο πιάτο, ώστε όταν το λέτε, να μην σας ενοχλεί[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr