Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας και ζυμήθρα Ήπειρος με 1% λιπαρά, Γεμιστά κοχύλια με σάλτσα ντομάτας, Πέννες με πελτέ ντομάτας, κάπαρη και λιαστή ντομάτα, Γεμιστές ντομάτες με μακαρονάκι κοφτό και τόνο (Ιταλία), Ντομάτες και πιπεριές γεμιστές με ρύζι και θαλασσινά, Ντομάτες γεμιστές με ραγού καραβίδας και κουκουνάρι
Αυτές τις μέρες βρισκόμαστε σε διακοπές και τυχαίνει να φιλοξενούμε ένα ζευγάρι οικογενειακούς φίλους από το εξωτερικό. Η σύζυγος κατάγεται από την ινδική[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΟι Κινέζοι αγαπάνε το ρύζι σκέτο, στον ατμό, αχνιστό και αφράτο. Στην Ευρώπη προτιμάμε το κινέζικο ρύζι τηγανητό, με το οποίο κακώς συνοδεύουμε το ξινόγλυκο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ζυμαρικά σε σχήμα καλαθιού ή κοχυλιού ή ότι σχέδιο θέλουμε, βρασμένα 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑπό πού να αρχίσω και πού να τελειώσω δεν ξέρω, για να σας πω όλα όσα έγιναν χτες βράδυ. Όλη τη βδομάδα, ζύμωνα κριτσίνια, ψωμιά, κουλούρες, μπισκότα και όλα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟποιος γυρίζει μαθαίνει, δεν λέει ο λαός μας ??? Έτσι κι εγώ λοιπόν, πηγαίνοντας σ’ ένα γάμο το Σάββατο και μετά στο τραπέζι, έμαθα από τον φίλο και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΗ Πέρκα είναι ένα ψάρι που αγαπώ ιδιαίτερα και μάλιστα με αυτό το τρόπο που το κάνω. Πήρα τα ..ηνία λίγο από το Δημήτρη στη κουζίνα μπας και καταφέρω να τον[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΜοτσαρελάκια και ντοματίνια – backstage: Το ρολόι στο παραπέντε, το δείπνο οργανωμένο πλήρως σε στάδια και χρονικά, η custard για το γλυκό φτιαγμένη, το[...]
Πηγή: pandespani.com2 φιλέτα λαυράκι 150 γρ. Λίγο μαχλέπι 1 αβοκάντο πολύ ώριμο 60 γρ. φρέσκα φασολάκια 100 ml αριάνι Λίγο σουσάμι αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Βράζουμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠρόκειται για μία υγιεινή σαλάτα με ζυμαρικά Mini Penne Rigate Barilla, όπου πρωταγωνιστούν υγιεινά και εύγευστα υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Mini[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το ψάρι..., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φαγκρί, συναγρίδα, σφυρίδα, βακαλάο φρέσκα ή κατεψυγμένα... ανάλογα το βαλάντιό μας! Υλικά 1,1 κ. κατεψυγμένο[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΤο ιμάμ μπαϊλντί είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Δεν είμαστε ειδήμονες στην τούρκικη γλώσσα, αλλά "ιμάμ μπαϊλντί" σημαίνει "ο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά Για 1 δοχείο του 1 λίτρου καρδιές αγκινάρας 600 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες κόκκινες πιπεριές 2 ψημένες, κομμένες σε λωρίδες αντσούγια 2-3 φιλετάκια,[...]
Πηγή: icookgreek.comΈχω μιαν άλλη πρόταση για ν’ αποφύγουμε τους τσακωμούς με τα γεμιστά , όπως τόσο συνετά μας προέτρεψε πριν από λίγο καιρό η φίλη Θάλεια. Την ανασύρω από[...]
Πηγή: bostanistas.gr