Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 99 συνταγές
Μουσακάς βήμα-βήμα... για νέες μαγείρισσες..., Μουσακάς στο τηγάνι, Μουσακάς με φέτα, πιάτο με διαχρονική αξία, H μετεμψύχωση του μουσακά (à la Pandespani) - Pandespani.com, ΜΟΥΣΑΚΆΣ αγαπημένο συνταγή από Lia Xristoforou, Ο πιό νόστιμος μουσακάς, έχει καπνιστή μελιτζάνα και ραγού αντί για κιμά | Caruso.gr
Μελιτζάνες παπουτσάκια με μπεσαμέλ, Πεντανόστιμες κ Ελαφριές Μελιτζάνες Παπουτσάκια, Μελιτζάνες Παπουτσάκια χωρίς Μπεσαμέλ, Μελιτζάνες παπουτσάκια με κιμά, Ελληνικό Καλοκαιρινό Μεσημεριανό Γεύμα: Παντζάρια, Αρμυρίκια, και Παπουτσάκια Μελιτζάνας, Μελιτζάνες παπουτσάκια με κρέμα τυριού
Τώρα να σας πω την αλήθεια: ντρέπομαι που βάζω αμέσως μετά το πασχαλινό κρεατοξεσάλωμα, συνταγή με κρέας. Είχε περισσέψει λίγο και το μαγείρεψα σήμερα και[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr- 1 φλυτζάνι μακαρόνια σαλιγαράκια τύπου Mίσκο - 1/3 φλυτζάνι αρακάς κατεψιγμένος - 1 μικρο κρεμμύδι (ξερό) ψιλοκομμένο - ένα μικρό κομμάτι κόκκινη πιπεριά -[...]
Πηγή: cooktherapy.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχουμε!!!! Μαζί με τον καινούριο μήνα κι ένα κλασσικό αλλά νόστιμο φαγητό, γεμάτο άρωμα... το μοσχαράκι με αρακά που μπορεί να σταθεί σε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα σέσκουλα στην Κρήτη τα λέμε γούλα. Δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι ΤΑ γούλα ή Η γούλα. Απαντώνται και με τον ένα τύπο και με τον άλλο. Τα γούλα λοιπόν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι αγκινάρες ακόμη στην εποχή τους κι εμείς τις αγαπάμε πολύ. Παρόλο που τις έχω μαγειρέψει με πολλούς τρόπους σε ανάρτηση υπάρχουν μόνο λίγες συνταγές .[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜπορείτε να φανταστείτε μπριζόλες στα κάρβουνα ή χωριάτικη σαλάτα χωρίς ρίγανη, φακές χωρίς δάφνη, κεφτέδες και λαδερά χωρίς μαϊντανό; … Είναι σχεδόν απίθανο[...]
Πηγή: funkycook.grΟι μελιτζάνες είναι το κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό λαχανικό και πολύ αγαπημένο της Ελληνικής Κουζίνας. Συνδυάζεται κυρίως με σάλτσα τομάτας, τηγανίζεται με[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚοτοπουλο με μπάμιες . Μερίδες: 4 Xρόνος: 60' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 1 κοτόπουλο σε μερίδες 1.200 φρέσκες μπάμιες ,ή 1 κιλό κατεψυγμένες 1 μεγάλο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τους ωραιότερους συνδυασμούς υλικών! Ιδανικό για τη νηστεία των Χριστουγέννων που αρχίζει αύριο! Η γεύση και η μυρωδιά του μάραθου είναι συνδεδεμένη με[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : Γ ια 6-8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1½ ώρα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr5 κ.σ. λάδι, χωρισμένο στα δύο 1 κούπα κομμένο κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 2 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο ½ κ.γ. σπόρους από μάραθο, τριμμένους 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.com6 μελιτζάνες φλάσκες 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 2 φλιτζ. ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες ή κονκασέ εμπορίου (για τον κιμά) 2 φλιτζ. ντομάτες φρέσκες ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: cooklos.grΤο πλιγούρι είναι ο φλοιός από τον κόκκο διαφόρων δημητριακών, όπως βρώμης, σιταριού και σίκαλης.Έχει όμορφη γεύση και απαλή υφή.Ο χρόνος μαγειρέματος του[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseisΓιατί άραγε μπαΐλντισε ο ιμάμης και έδωσε το όνομα αυτό σ’ ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά του καλοκαιριού; Οι εκδοχές που έχουν καταγραφεί είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι μια πανεύκολη συνταγή, αρκετά γρήγορη και είναι ειδική για όλους όσους δεν είναι και ιδιαίτερα λάτρεις των λαχανικών. Κρύβει μέσα της αρκετές νοτιμιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας κι αρχίσαμε να μιλάμε για "αποτοξίνωση" σήμερα κι εγώ έφτιαξα αγκινάρες, νωρίς ίσως αλλά υπάρχουν στη λαϊκή αγορά εδώ και αρκετές μέρες. Τις αγκινάρες[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΜεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr