Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Σε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν το μυαλό μου κολλάει σε κάτι, πρέπει πάση θυσία να το κάνει πράξη, γιατί αλλιώς του μένει απωθημένο. Έτσι λοιπόν πεθύμησα γεμιστά αλλά όχι τα κλασσικά:[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ ελληνική κουζίνα είναι από τις καλύτερες του κόσμου! Εκλεκτά πιάτα με παράδοση χρόνων αλλά και μοντέρνες εκδοχές τους σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε αλλά[...]
Πηγή: omanoclock.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚυδώνια με λουκάνικο και κιμά – Τα ανατολίτικα γεμιστά του χειμώνα! Οι Πέρσες και οι Τούρκοι σερβίρουν τα κυδώνια γεμιστά με κιμά και ρύζι ή πλιγούρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕίναι μια εύκολη και πολύ γρήγορη δίαιτα δίαιτα που υπόσχεται να χάσουμε έως και 5 κιλά σε τρεις εβδομάδες και μέχρι και 10 πόντους στα επίμαχα σημεία[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα κολοκυθάκια για μένα είναι μεγάλη πρόκληση καθώς και μεγάλη αγάπη. Μικρή, εκλιπαρούσα σχεδόν τη μάνα μου να μου κάνει τηγανιτά με κουρκούτι, όσο πιο συχνά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜας έπιασε η ζέστη και η πρώτη μου σκέψη για φαγητό, ήταν τα γεμιστά!! Προσωπικά τα λατρεύω σε όλες τους τις εκδοχές και παραλλαγές. Τα τρώω σκέτα, με ρύζι και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν περνά μέρα δίχως να φάω σαλάτα. Είναι πάντα στο τραπέζι μου, συνοδεύοντας και συμπληρώνοντας το κυρίως πιάτο ή, ενίοτε, σερβιρισμένη με φρέσκο ψωμί ως το[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο σπασμένο στάρι (σιτάρι) , ο χόντρος όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι βασικό συστατικό πολλών παραδοσιακών μας φαγητών. Μάλιστα, παλιότερα χρησιμοποιούνταν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠρώτα απ'όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συμμετοχή σας. Πραγματικά ξεπεράσατε κάθε προσδοκία μου. Τέτοια συμμετοχή δεν την περίμενα! Ιδέες έχω[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚαλημέρα! Καλη εβδομαδα! Σας έχω πει ότι γενικά στον κιμά πειραματίζομαι, μία με λίγη βρώμη, μία με το πληγούρι και γενικά παίζω, δεν ακολουθώ σταθερή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα συνοδευτικό που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας. Συνταγή : cookbook.gr Μερίδες : για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, ψήσιμο[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλή εβδομάδα! Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ για μπαλαρίνες μου κάνουν τα παπουτσάκια μου, δεν συμφωνείτε? Δεν ξέρω ποια είναι η σχέση σας με το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grTarhana Çorbası (Τραχανόσουπα) Εφτασε η εποχή να απολαύσουμε τον τραχανά που κλείνει μέσα του Αυγουστιάτικο ήλιο! Η τραχανόσουπα αναφέρεται σαν η πρώτη[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr