Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά 2 μελιτζάνες τσακώνικες 6 κολοκυθάκια 1 κιλό πατάτες 2 τομάτες πολτοποιημένες ¼ ματσάκι μαϊντανό 2 πράσινες πιπεριές 2 πορτοκαλί πιπεριές [...]
Πηγή: megatv.com/cookΌταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου, η ψίχα από τα αμύγδαλα που περισσεύει, μπορεί να έχει πάρα πολλές χρήσεις. Συνήθως εγώ τη χρησιμοποιώ για να παρασκευάσω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΣ ιγά τα λάχανα θα πείτε, σαν δείτε περί τίνος πρόκειται! Αν και ουσιαστικά είναι λουλούδι, η ανθοκράμβη! Τ ο πιάτο της ημέρας, αφορά το κουνουπίδι , το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜπακλαβάς, χαλβάς, μπουρέκι, ντολμάς, μπουγάτσα, πιλάφι, τζατζίκι, τι άλλο να πρωτοθυμηθώ από δικά μας καθημερινά φαγητά και γλυκά που έχουν τούρκικες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜία φοβία,ένας τρόμος κυριαρχεί γύρω από το καθάρισμα της αγγινάρας. Πρέπει να τον ξεπεράσετε για να απολαύσετε τη γλύκα τους. Οι κατεψυγμένες δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΟ παλιός και ο σύγχρονος τρόπος! Συνεχίζω εγώ στο ίδιο μοτίβο της προηγούμενης ανάρτησης … Της επεξεργασίας και της διατήρησης των καλοκαιρινών φρούτων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣυχνά πυκνά, λέω πως έχω στερέψει από ιδέες. Και τότε με πιάνει "πανικός": Πάει. Στέρεψα. Τώρα τι θα βάζω στο μπλογκ; Καμία ιδέα καινούρια δεν μου 'ρχεται; Και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΕύκολος, γρήγορος και επιτυχημένος τρόπος! -Πάρε μπρε συ 2 κιλά εδά που τσι βρίσκεις μικρές και τρυφερές κι άμα δε τσι ψήσεις βάλε τσι στη κατάψυξη. - Νωρίς[...]
Πηγή: cretangastronomy.grthe recipe in english υλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα ψωμί 3-5 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠολύ χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας μετά από μια μικρή αποχή, που ήταν όμως αρκετή για να φορτώσω τις μπαταρίες μου. Κι επειδή κάθε καλοκαίρι προσωπικά[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοια είναι τα πιο δροσερά της κουζίνας; Το αγγούρι σκέτο. Το γιαούρτι στις σαλάτες. Και ο φρέσκος άνηθος στα λαδερά. Αν τα ενώσεις, έχεις το τρίπτυχο της[...]
Πηγή: bostanistas.gr