Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα) 4 λεμόνια 9 αγκινάρες 150 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα με γλυκιά πάπρικα 50 γρ. μέλι 1 λεμόνι (το χυμό) 100 γρ. αλάτι χονδρό 120 ml[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα εύκολο και πεντανόστιμο ιμάμ χωρίς τη γνωστή ταλαιπωρία της μελιτζάνας. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό μελιτζάνες αργίτικες (εγώ βάζω ότι μελιτζάνα βρω) 6[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα κυδώνια είναι μια ολόκληρη ιστορία! Η Ξανθή πριν λίγες ημέρες είχε γράψει ένα πολύ ωραίο post αφιερωμένο στα κυδώνια και νομίζω πως μας είπε και πράγματα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜετά από πολυετή καταπίεση μπορώ να ξεστομίσω πια την μεγάλη ύβρη/αχαριστία προς την καλοκαιρινή ελληνική κουζίνα: δεν συμπαθώ τα λαδερά, τα βαριέμαι αφόρητα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : 1 πακέτο μπάμιες μπάρμπα Στάθης 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο στον χονδρό τρίφτη 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο 4 μέτριες ώριμες[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grComments are closed. Αντί να κάνουμε πίτσα, μπορούμε να φτιάξουμε αυτά τα ρολάκια ή ψωμάκια που είναι τέλεια σαν σνακ ή για το πρωινό. Μερικές φορές φτιάχνω[...]
Πηγή: kopiaste.infoΤΟ PARMIGIANO REGGIANO Με αφορμή τον διαγωνισμό μαγειρικής CrossCooKing , του επίσημου site του Parmigiano Reggiano , αποφάσισα να αφιερώσω μία ανάρτηση στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr