Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 85 συνταγές
Για 2-4 άτομα 3 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης τουρσί 2 φλιτζάνια ελιές μάυρες - πράσινες χωρίς κουκούτσι 1/2 φλιτζάνι αγγουράκι τουρσί 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό[...]
Πηγή: sidagi.grΗ σαββατιάτικη βόλτα στην λαϊκή είναι για μένα καλύτερη κι από ψώνια σε μαγαζιά. Οι μυρωδιές και τα χρώματα είναι μοναδικά, με μεγάλη ποικιλία φρούτων και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Αγγουράκια 2 τεμ Τόνος νερού 200 γρ Ρόκα 150 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιες σούπας Αλάτι - πιπέρι Διάφανες μεμβράνες ανάλογα τα κομμάτια Οδηγίες Πλένουμε καλά[...]
Πηγή: chefoulis.grΣυχνά πυκνά, λέω πως έχω στερέψει από ιδέες. Και τότε με πιάνει "πανικός": Πάει. Στέρεψα. Τώρα τι θα βάζω στο μπλογκ; Καμία ιδέα καινούρια δεν μου 'ρχεται; Και[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΟ παλιός και ο σύγχρονος τρόπος! Συνεχίζω εγώ στο ίδιο μοτίβο της προηγούμενης ανάρτησης … Της επεξεργασίας και της διατήρησης των καλοκαιρινών φρούτων[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠαρασκευή απόγευμα... φτάνω στο χωριό... Μπαίνω στην κουζίνα... ένα δωμάτιο μεγάλο, φωτεινό με ένα μεγάλο τραπέζι με καρέκλες στη μέση, έναν καναπέ στη μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜία φοβία,ένας τρόμος κυριαρχεί γύρω από το καθάρισμα της αγγινάρας. Πρέπει να τον ξεπεράσετε για να απολαύσετε τη γλύκα τους. Οι κατεψυγμένες δεν[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr'Οταν πιάνει η ζέστη και φτάνει το καλοκαίρι έρχεται η ώρα των γεμιστών λαχανικών! Το σπίτι γεμίζει μυρωδιές από ντομάτα, κολοκύθι, μελιτζάνα, πιπεριά και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤα λαχανικά είναι άφθονα αυτή την εποχή και μαγειρεύονται με πολλούς τρόπους και συνδυασμούς.Στην Κρήτη συνηθίζουμε πολύ να τα φτιάχνουμε με κρέας.Όχι σαν[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 6 άτομα 6 μέτρια παντζάρια αγορασμένα με τα κοτσάνια και τα φύλλα (τα διαλέγουμε όσο το δυνατόν ισομεγέθη, βάρους 1 κιλού συνολικά) 2 αυγά βρασμένα μελάτα[...]
Πηγή: sidagi.grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά 2 μελιτζάνες τσακώνικες 6 κολοκυθάκια 1 κιλό πατάτες 2 τομάτες πολτοποιημένες ¼ ματσάκι μαϊντανό 2 πράσινες πιπεριές 2 πορτοκαλί πιπεριές [...]
Πηγή: megatv.com/cookΙούλιος "Λ όγω ζέστης απλοποιούμε τα φαγητά, οι μελιτζάνες και τα κολοκύθια είναι οι βασιλιάδες της κουζίνας, μαγειρεύονται σε όλες τις μορφές, παπουτσάκια,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο τουρλού είναι ένα φαγάκι που αρέσει σε όλους σχεδόν. Αυτή είναι μία παραλλαγή με κορφές από βλήτα και του πηγαίνει πολύ! Υλικά 4 μελιτζάνες σε χοντρές[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΚάνοντας την περατζάδα μου στη λαϊκή την προηγούμενη εβδομάδα τσάκωσα σε ένα πάκο κάτι που δεν έτυχε ποτέ να μαγειρέψουμε σπίτι μας και δεν είχα ξαναδεί[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο λαδερό του καλοκαιριού!!! Αυτή την εποχή βρίσκουμε φρέσκα ολόδροσα βλήτα και εδώ σας παραθέτω μια συνταγή για να μην τα κάνετε μονο σαλάτα αλλά.....και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣ ιγά τα λάχανα θα πείτε, σαν δείτε περί τίνος πρόκειται! Αν και ουσιαστικά είναι λουλούδι, η ανθοκράμβη! Τ ο πιάτο της ημέρας, αφορά το κουνουπίδι , το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grυλικά για τη σαλάτα 200γρ αρακά κατεψυγμένο φρέσκα φύλλα για σαλάτα (μαρούλι, ρόκα, σπανάκι, παντζαρόφυλλο) 1 μικρό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μικρό[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΗ σούπα με αρακά είναι κλασικό πιάτο της βρετανικής κουζίνας. Με το απίθανα ζωντανό, πράσινο χρώμα της αποτελεί ιδανική εισαγωγή ειδικά για ένα χειμωνιάτικο[...]
Πηγή: pandespani.comΌταν φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου, η ψίχα από τα αμύγδαλα που περισσεύει, μπορεί να έχει πάρα πολλές χρήσεις. Συνήθως εγώ τη χρησιμοποιώ για να παρασκευάσω[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el4 άτομα Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά Υλικά: 450 gr φασολακια στρογγυλα 2 κουτ/σουπας κρεμμυδι ψιλοκομμενο 450 gr μανιταρια σε φετες 1 λεμονια 2 αυγα 2 μικρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΓεμιστά κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, το ξέρω, όμως δεν θα μπορούσα να μη γράψω γι’ αυτό το φαγητό που πραγματικά είναι λατρεία, όχι μόνο από θέμα[...]
Πηγή: bostanistas.gr