Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 69 συνταγές
Υλικά Μανιτάρια πορτομπέλο 6 μεγάλα Ντομάτα 1 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Πιπεριές τσίλι 2 Τυρί φέτα 100 γρ Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας Μαϊντανό 1 ματσάκι[...]
Πηγή: chefoulis.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑυτό το τόσο καλοκαιρινό και δροσερό φαγάκι διάλεξα για την καυτή - από κάθε άποψη, κλιματολογική και μη - επομένη ημέρα των εκλογών. Και επειδή συμβιώνω με[...]
Πηγή: bostanistas.grΓίγαντες γιαχνί φτιάχνουν πρακτικά σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Η συνταγή είναι λίγο πολύ η ίδια. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς αποφασίσαμε να την αλλάξουμε! Οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά γλυκές κόκκινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 ώριμες σπαράγγια 500 γρ. μόνο οι κορφές φασολάκια 300 γρ. ελαιόλαδο 2/3 του φλιτζανιού ξερά κρεμμύδια 4[...]
Πηγή: icookgreek.comΕίναι μανιτάρια στο φούρνο με γέμιση φέτας. Τι χρειαζόμαστε: Μανιτάρια Φέτα Σκόρδο Ντομάτα Ρήγανη Πιπέρι Λίγο ελαιόλαδο Λιώνουμε τη φέτα μας και προσθέτουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πολυάσχολες γυναίκες και άντρες, που προσέχουν τη διατροφή τους και διαθέτουν κοινή λογική, ξέρουν ότι δεν είναι δυνατό να στηρίζουν το καθημερινό φαγητό[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσοι έχουμε παιδιά (ιδίως μεγάλα), ξέρουμε ότι όταν φέρνουν φίλους στο σπίτι για φαγητό, υπάρχει η πιθανότητα αρκετοί από αυτούς να είναι χορτοφάγοι, έτσι[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 ξερό κρεμμύδι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα νερό 1 λεμόνι τον χυμό του αλάτι - πιπέρι 1 κονσέρβα αγκινάρες 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓεια σας φίλοι μου!!! Την αγάπη μου για τη μελιτζάνα πολλοί από εσάς ίσως την έχετε καταλάβει... Οπότε σήμερα είπα να κάνω πάλι κάτι με μελιτζάνα που όμως να[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΔεν είναι μόνο που μας αρέσουν, αλλά ο φράχτης μέχρι πρόσφατα ήταν γεμάτος αγκιναριές. Τις κάνω κονσέρβα και τις αποθηκεύω ( όπως έχουμε πει ) ή τις μαγειρεύω[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr