Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1,2 κιλά αρνίσιο κρέας ψαχνό από μπούτι 150 γραμ κεφαλοτύρι 3 μετρια καρότα 200 γραμ αρακά ψιλό 1 φλιτζ του καφέ[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το καλοκαίρι ήρθε και είναι καιρός για πράσινα φρέσκα φασολάκια. Μήπως δε σας πολυαρέσουν, μήπως τα βαριέστε; Εντάξει δεν αρέσουν σε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤον τίτλο "ανοιξιάτικο" τον ... εμπνεύστηκα βλέποντας ότι έτσι ονομάζουν πολλοί τα ριζότα με λαχανικά εποχής, οπότε δεν έχασα και εγώ ευκαιρία και τον[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.gr500 γρ. πένες ή φαρφάλες ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 500 γρ. (ζυγισμένα ακαθάριστα) φασολάκια, προτιμότερο μπαρμπούνια, καθαρισμένα και[...]
Πηγή: gastronomos.grΤί κάνεις όταν θες να αναρτήσεις μια συνταγή αλλά δεν έχεις καθόλου όρεξη να γράψεις κάτι γι' αυτήν; Ανησυχείς ότι οι αναγνώστες σου θα το πάρουν προσωπικά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr...μια νηστίσιμη απόλαυση!!! Καλημέρα σας! θα μου πείτε τί καλημέρα που είναι περασμένα μεσάνυχτα... εεεε καλημέρα για την αυριανή μέρα. Τελικά, μιας κι όλη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌπως σας έχω πει κι άλλη φορά κάποια Σαββατοκύριακα εκδράμουμε σε φιλικό σπίτι στην περιοχή της Κορινθίας. Εκεί στις περιπλανήσεις μου στους αγρούς έχω[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΤα φρέσκα φασολάκια έχουν ξεμυτήσει στην αγορά και εμείς βρίσκουμε πρωτότυπους τρόπους να τα μαγειρέψεις. Προσθέτουμε απολαυστικό κεφαλοτύρι σε κύβους, χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜετά το τελευταίο ταξίδι μας, είχα μια τάση για γεύσεις απολύτως ελληνικές και παραδοσιακές. Έπρεπε με κάποιο τρόπο να φέρω την "ισορροπία" που προσωπικά μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΟι αγκινάρες στην εποχή τους κι εμείς που τις αγαπάμε πολύ τις πολυμαγειρεύουμε.Τις έχουμε κάνει βάση για ταραμοσαλάτα , αλά πολίτα , σάλτσα για μακαρόνια ,[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr