Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 92 συνταγές
Υλικά (για 4-6 άτομα) 500 γρ. γίγαντες 2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα) Λίγο τζίντζερ 500 γρ. ντομάτες (ξεφλουδισμένες, στο μπλέντερ) 1 μικρή κονσέρβα ντοματοπελτέ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο εβδομαδιαίο μας αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας τελειώνει σήμερα με μια συνταγή για κάρι με ρεβίθια που έχει προέλευση το Πουντζάμπ, μια περιοχή στη βόρεια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌποιος δεν έχει συγκατατεθεί απολύτως στην άρνηση, με πείσμα αδιαπέραστο, όποιος δεν έχει κλείσει έξαλλος και τα δυο του μάτια σπρώχνοντας θυμωμένα το[...]
Πηγή: pandespani.com3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη 1 κουτ. σούπας τζίντζερ σε σκόνη 1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη 300 γρ. ρύζι[...]
Πηγή: gastronomos.grΜυρωδάτο σπανάκι με φασόλια μαυρομάτικα!! Ένας πολύ καλός και αγαπημένος σε μας συνδυασμός !! Είναι τόσο γευστικό που θα το επαναλαμβάνετε συνέχεια όπως και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌποιος δεν έχει συγκατατεθεί απολύτως στην άρνηση, με πείσμα αδιαπέραστο, όποιος δεν έχει κλείσει έξαλλος και τα δυο του μάτια σπρώχνοντας θυμωμένα το[...]
Πηγή: pandespani.comΣτο εστιατόριο που συχνά πυκνά σιτίζομαι, ανακάλυψα ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φας καλό φαΐ, είναι να παραγγείλεις το φαγητό που ετοιμάζεται για το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣυμβαίνει συχνά-πυκνά οι διαφορετικοί λαοί να έχουν κοινές ή ανάλογες εμπνεύσεις στις τοπικές κουζίνες ακόμη και όταν η μαγειρική ξεπερνάει τις βασικές[...]
Πηγή: pandespani.comΤο περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ φασόλια ψιλά (κατά προτίμηση Φενεού) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 καρότα βιολογικά 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.gr