Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα διαφορετικό πιάτο με συνδυασμό οσπρίου, ρυζιού, χορταρικών και λαχανικών. Με λίγα λόγια βόμβα βιταμινών αλλά και γεύσης. Υλικά: 300[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤο περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΦασόλια με χορταρικά Φασόλια με χορταρικά Τα όσπρια και ειδικά τα φασόλια είναι γνωστά για τις θρεπτικές τους ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται ευρέως τόσο στην[...]
Πηγή: greekouzina.grΕξαιρετικά νόστιμα, χυλωμένα φασόλια, λευκά ή κόκκινα ανάλογα με το γούστο σας. Τι χρειαζόμαστε: Εάν τη θέλουμε λευκή : 400 γρ. φασόλια 1 ξερό κρεμμύδι καρότα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 1 κουτί ντοματάκια, ολόκληρα 1 κουταλιά του γλυκού πελτέ ντομάτας 100 γραμμάρια σπανάκι, ψιλοκομμένο 100 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΣτο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟι Falafel (Φαλάφελ) γνωστές και ως ta'amia είναι ένα νόστιμο και πολύ δημοφιλές γρήγορο φαγητό(snack) στην Αίγυπτο και στη Μέση Ανατολή που μπορείς να το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr500 γραμμ. γίγαντες 750 γραμμ. σπανάκι 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 πράσο ψιλοκομμένο 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθος 1 ματσάκι μαϊντανός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΟΜΕΛΕΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Φλεβάρη και ανανεώνουμε το μηνιαίο ραντεβού μας με την διαδικτυακή[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1 πακέτο φασόλια γίγαντες 5-6 κρεμμυδάκι φρέσκα 1 ματσάκι σέλινο 300 γραμ. λάπαθα 300 γραμ. σέσκουλα 3 σκελίδες σκόρδο 3 καρότα 1[...]
Πηγή: greekcook.gr100 γρ ρεβίθια ξηρά 50 γρ πάστα από σουσάμι 50 γρ καρότα 50 γρ σελινόριζα 4 μικρές ράπες (γογγύλι) 60 μλ ελαιόλαδο 5 γρ ζάχαρη 5 γρ άνηθο φρέσκο, ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cooktherapy.gr