Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 57 συνταγές
Το εβδομαδιαίο μας αφιέρωμα στην κουζίνα της Ινδίας τελειώνει σήμερα με μια συνταγή για κάρι με ρεβίθια που έχει προέλευση το Πουντζάμπ, μια περιοχή στη βόρεια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κρεμμύδι (τριμμένο) 2 σκ. σκόρδο (τριμμένες) 1 κ.γλ κύμινο 1 κ.γλ tumeric (ο γνωστός μας κουρκουμάς) 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 3 εκατοστά ginger μερικές σταγόνες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι χορτοφαγικές, vegan συνταγές και ειδικά οι συνταγές για ρεβύθια είναι αμέτρητες! Και ναι έχω βάλει σκοπό να τις δοκιμάσω όλες. Για αυτό το λόγο σήμερα[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΌταν ξεκίνησα το Vegan in Athens είχα αποφασίσει ότι θα μοιράζομαι κυρίως ελληνικές και μεσογειακές vegan συνταγές – και πράγματι αυτό προσπαθώ να κάνω – για[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤα ρεβίθια είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία, καθώς είναι άριστη πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών, ασβεστίου, σιδήρου και[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤους γνωρίζετε τους μαύρους γίγαντες; Για κανονικούς γίγαντες πρόκειται, διαφορετικής ποικιλίας φυσικά, που καλλιεργούνται στη Βόρεια Ελλάδα. Εμείς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣτις χώρες της βόρειας Αφρικής πολύ συχνά “μπερδεύουν” αλμυρές και γλυκές γεύσεις, παίζοντας με τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους.[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣας αρέσει η ινδική κουζίνα; Εμείς την προτιμάμε για τις καυτερές γεύσεις της και αυτή εδώ η συνταγή δεν αποτελεί εξαίρεση. Την παρουσιάζουμε γιατί οι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίχα πολύ καιρό να δοκιμάσω κάποια καινούρια ινδική συνταγή. Και για όσους παρακολουθούν το blog μου, σίγουρα γνωρίζουν πως όταν πρόκειται για έθνικ κουζίνες,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ πικρή κόκκινη σαλάτα ραντίκιο «αρμενίζει» φορτωμένη σαρακοστιανές λιχουδιές, καλαμάρι και λευκά φασόλια, με άρωμα εσπεριδοειδών. Υλικά (για 6-8 άτομα) 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο εστιατόριο που συχνά πυκνά σιτίζομαι, ανακάλυψα ότι ο μόνος σίγουρος τρόπος να φας καλό φαΐ, είναι να παραγγείλεις το φαγητό που ετοιμάζεται για το[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΤο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά εδώ κι ένα μήνα και μαζί του έφτασαν και τα εποχιακά λαχανικά με κύριους εκπροσώπους τα φασολάκια. Μπαρμπούνια, τσαουλιά,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣυμβαίνει συχνά-πυκνά οι διαφορετικοί λαοί να έχουν κοινές ή ανάλογες εμπνεύσεις στις τοπικές κουζίνες ακόμη και όταν η μαγειρική ξεπερνάει τις βασικές[...]
Πηγή: pandespani.comΜυρωδάτο σπανάκι με φασόλια μαυρομάτικα!! Ένας πολύ καλός και αγαπημένος σε μας συνδυασμός !! Είναι τόσο γευστικό που θα το επαναλαμβάνετε συνέχεια όπως και[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΥλικά για μια μεγάλη σαλατιέρα 350 γραμ φασόλια μαυρομάτικα 1 κρεμμύδι 1 καρότο για το βράσιμο 6 κλαράκια από σέλερυ 4 καρότα καλά καθαρισμένα 2 κουτ σούπας[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΗ ανατολίτικη ονομασία της σε προϊδεάζει για περισσότερα μπαχαρικά - κατά κανόνα περισσότερο καυτερό πιπέρι - και ένα ακόμη μυστικό. Αυτή η μαροκινή φασολάδα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο περασμένο Σάββατο, στις 21 Μαρτίου, την πρώτη μέρα της άνοιξης, οι Πέρσες γιόρταζαν την Πρωτοχρονιά τους, το Νορούζ, όπως το λένε στο Ιράν. Αυτή είναι,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για τη συνταγή μας 500 γρ φασόλια ψιλά (κατά προτίμηση Φενεού) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 καρότα βιολογικά 1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr4 παντζάρια προβρασμένα 500 γρ ρεβύθια προβρασμένα 20 γρ ginger (ένα κομμάτι γύρω στα 5 εκατοστά) 4 κ.σ. πολύ καλό παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σ. μηλόξυδο 1 μεγάλη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr