Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 53 συνταγές
foto tratta dal web ΦΤΙΑΧΝΩ ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΟ ΡΕΒΥΘΙΑ Το αλεύρι από ρεβύθια, μάλλον πολύ λίγοι το γνωρίζουν στην Ελλάδα και ακόμη λιγότεροι το χρησιμοποιούν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι παραλλαγές για τα ρεβίθια δεν εξαντλούνται τόσο εύκολα. Και επειδή είναι ένα υλικό χαμηλό σε θερμίδες, εσείς δεν έχετε παρά να τις φτιάξετε όλες. Υλικά για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο χωρισμένο στα 190 και 60 γρ. 90 γρ. στραγγιστό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για το σκορδόλαδο 150 γρ. Ελαιόλαδο 50 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες 5 γρ. Θυμάρι φρέσκο, σε κλωνάρια Για την κρέμα από λευκά φασόλια 50[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά ζαργάνες: 4 καθαρισμένες ελαιόλαδο: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα μπέικον: 2 φέτες ψιλοκομμένες ντομάτα χυμός: 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.comΣήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Agerola, προάστιο της Νάπολι, φιλοξενούμενοι στην κουζίνα της της Anisja ( La cucina di Anisja ). Φτωχομάνα η Νάπολι, από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ συνταγή μας σήμερα είναι αφιερωμένη σε όσες φίλες και φίλοι είναι χορτοφάγοι! Φυσικά, ο κατάλογός μας διαθέτει πάρα πολλές χορτοφαγικές συνταγές για όλα τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Ο καινούργιος χρόνος προχωράει και ο μήνα Ιανουάριος πέρασε πολύ βιαστικά, τόσο που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠολύ νόστιμο χειμωνιάτικο φαγάκι σας έχω σήμερα! Εγώ το κάνω στην κατσαρόλα για πιο εύκολα αλλά μπορούμε να το κάνουμε και σε γάστρα στο φούρνο. Απλώς[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΞέρω. Είσαι στην παγωνιά και ο νους σου πάει πρώτα σε σούπα και μετά στα ρεβίθια. Πώς ρεβίθια όμως, αφού τα έχεις ξερά στο ντουλάπι και σου λείπουν 12[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα μάγουλα είναι νόστιμο κομμάτι του χοιρινού, το οποίο συνήθως γίνεται μαγειρευτό. Δοκιμάστε αυτή την συνταγή και θα ξετρελαθείτε. Συνταγή : Κώστα Τσίγκας[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.com