Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Στο Ριζότο χρησιμοποιούμε ρύζι με μικρό κόκκο, διότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αμυλοπηκτίνη. Κατάλληλα είναι τα Ιταλικά ρύζια Arborio και Carnaroli αλλά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα διαφορετικό ριζότο που θα σας ενθουσιάσει. Συνταγή : Κλεομένης Ζουρνατζής. Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 45΄, μαγείρεμα περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr