Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 78 συνταγές
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΥΛΙΚΑ// Φασολια: ½ κιλο φασολια ξερα. 3-4 κλαρακια σελινο ψιλοκομμενα 2 καροτα κομμενα ροδελες 1 ξερο κρεμμυδι ψιλοκομμενο.[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.gr* TUCEN ED FA' SOL E OV * ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Καλημέρα σας! 6 Φεβρουαρίου σήμερα, ημέρα του ραντεβού μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ παλιά σαλάτα, που με το πέρασμα των χρόνων έπαψε να παρασκευάζεται. Η ευδαιμονία της προηγούμενης εικοσαετίας, δεν άφηνε περιθώρια στα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΡΕΒΙΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ 500 γρ.ρεβιθια 3 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκομμενα 1 σκελιδα σκορδο λιωμενη 1\2 ματσακι μαιδανο ψιλοκομμενο 1\2 ματσακι ανηθο ψιλοκομμενο 1[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΦασόλια γίγαντες με τόνο Άτομα : 3, Χρόνος προετοιμασίας : 15’ , Χρόνος ψησίματος : 20’ , Κόστος : 5 € ΥΛΙΚΑ : 200 γρ. φασόλια γίγαντες 1 κονσέρβα τόνος[...]
Πηγή: foodtrails.grΠαλιά, όταν ακόμα ζούσα στο πατρικό μου, έτσι κι άκουγα πως θα είχαμε φακόρυζο, έβρισκα μια πρόφαση για να απουσιάζω την ώρα του φαγητού. Αντιπαθούσα όλες[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Γίγαντες 1/2 κιλό Κρεμμύδια 2 μεγάλα Σέλινο 1 φλυτζάνι τσαγιού Χωριάτικο λουκάνικο 1 μεγάλο Καρότα 3 Ελαιόλαδο 2 φλυτζανάκια του καφέ Αλάτι - πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.gr1/2 κιλό ρεβύθια σπαστά Μπόλικο σέλινο ψηλοκομμένο 1 κρεμμύδι ψηλοκομμένο 1 ντομάτα μεγάλη τριμμένη 60 γρ σάλτσα ντομάτας χυμό από 2 λεμόνια αλάτι πιπέρι λάδι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 4 άτομα) : 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φλυτζ. μαύρα φασόλια (βρασμένα) 1 φλυτζ. ζωμό[...]
Πηγή: greekcook.grΣυστατικά 1 1/2φλ.μαυρομάτικα φασόλια 3κ.σ. λάδι 2φλ.σπανάκι 2 σκελ.σκόρδο 2κ.σ.χυμό λεμονιού Αλατοπίπερο Μέθοδος Βήμα1 Βάζουμε τα φασόλια να βράσουν,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΒΑΖΕΤΕ στο νερό, από το προηγούμενο βράδυ, 500 γρ αποφλοιωμένα ρεβύθια και το πρωί τα βράζετε μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε. ΣΩΤΑΡΕΤΕ με 3 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr