Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Είμαστε στ ο ξεκίνημα του χειμώνα και ο καιρός κρυώνει σιγά σιγά. Γι' αυτό κι εμείς προσαρμοζόμαστε, μαγειρεύοντας ζεστές σούπες! Η σημερινή μας πρόταση είναι[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα είναι Μεγάλη Πέμπτη και ελέω μέρας, θα παρουσιάσουμε την τελευταία μας νηστίσιμη συνταγή. Οι επόμενες συνταγές μας θα είναι με κρέας το οποίο έχουμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα θα παρουσιάσουμε ακόμα μία συνταγή για μια βελουτένια σούπα λαχανικών. Ομολογουμένως δείχνουμε μία επιμονή σε αυτά τα πιάτα, καθώς είναι πολύ υγιεινά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚ αθώς σιγά σιγά θα ξεκινήσει να χειμωνιάζει οι σούπες είναι ιδανικά πιάτα να μας ανοίξουν την όρεξη και να μας ζεστάνουν. Ειδικά όταν πρόκειται για σούπες με[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ κολοκύθα είναι ένα πολύ εύγευστο και θρεπτικό λαχανικό το οποίο ίσως το προσπερνάμε χωρίς να του δώσουμε πολλή σημασία. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε αν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜία διαφορετική σούπα με ένα συστατικό το οποίο δεν είναι διαδεδομένο στην Ελλάδα, αλλά χρησιμοποιείται ευρέως στην Ινδία και τις γειτονικές χώρες. Η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΌταν αγοράζετε ραπανάκια για τη σαλάτα σας, τα παίρνετε με ένα μάτσο φύλλα τα οποία πάμε στοίχημα ότι τα πετάτε! Κι εμείς το ίδιο κάναμε. Κάποια φορά ρωτήσαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣιγά σιγά ο καιρός γίνεται όλο και πιο φθινοπωρινός, με αποτέλεσμα οι σούπες να προσφέρονται για συχνότερη κατανάλωση (αφού, κακά τα ψέματα, δύσκολα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟι βελουτέ σούπες λαχανικών είναι ένας πολύ υγιεινός τρόπος να καταναλώνουμε προϊόντα τα οποία ίσως να μην τα χρησιμοποιούμε πολύ συχνά στα καθημερινά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤελευταία ασχοληθήκαμε λίγο περισσότερο με τη γαλλική κουζίνα. Πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία κουζίνα της Ευρώπης με τεράστια παράδοση που ιδιαίτερα σε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ Αντώνιος-Αυγουστίνος Παρμαντιέ ήταν ένας Γάλλος επιστήμονας ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εισαγωγή της πατάτας στο διαιτολόγιο των Γάλλων κατά τον 18ο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΟ καιρός αυτές τις μέρες μας τα χαλάει. Αν και είναι Απρίλιος, στα γύρω βουνά χιονίζει! Και τι τρώνε όταν κάνει κρύο; Σούπες! Βέβαια, ψάχνω να βρω αφορμή για[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr