Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
1 κιλό ψάρια διάφορα (βακαλάος,κοκκινόψαρο,μιλοκόπι) 1 φλιτζάνι λάδι 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού 1 κουταλιά ρίγανη 1 κουταλιά δεντρολίβανο 1/2 κουταλιά σκόρδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grυλικά 1.500 ml ζωμός κoτόπουλου 200 gr. άσπρα φασόλια, 200 gr. κοφτό μακαρονάκι ή πάστα 3 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα 2 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΥΛΙΚΑ 200 γρ. ρεβύθια 4 πατάτες 1 κρεμμύδι θυμάρι δεντρολίβανο 8 φέτες μπεϊκον πορτοκάλι ξύσμα 1/2 πορτοκάλι χυμό 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. πατάτες: 300 γρ. αρακάς: 200 γρ. καρότα: 300 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μοσχαρίσιο κρέας (κιλότο): 1 κιλό πάπρικα γλυκιά: 1/2 κουταλιά της σούπας ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. πατάτες: 300 γρ. αρακάς: 200 γρ. καρότα: 300 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΟι ψυχαναλυτές θα 'χαν να πουν πολλά αλλά ας μην τους δίνουμε πάντα βάση. Το γεγονός είναι ένα: καθώς μεγαλώνεις, τόσο εκτιμάς τις σούπες. Κι όχι μόνο[...]
Πηγή: bostanistas.gr200 γρ. φασόλια μεσαία ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες 1 καρότο, ψιλοκομμένο 300 γρ. σελινόριζα, κομμένη σε κυβάκια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: • 850 γρ. βρασμένα φασόλια (κατά προτίμηση μικρά λευκά ή μαυρομάτικα) • 800 γρ. τομάτες κονσέρβα μαζί με τη σάλτσα τους ή φρέσκες,[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr500 γρ ρεβίθια 1 μεγάλο κρεμμύδι 200 ml ελαιόλαδο 2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 2 φύλλα δάφνης 1 κ.γ. αλάτι 1 κουταλάκι γλυκού πιπέρι 1/2 κουταλάκι γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛΑ ΡΙΜΠΟΛΊΤΑ, Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ Η ριμπολίτα ( ribollita ) είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της καλής, φτωχικής, παραδοσιακής[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η ριμπολίτα (ribollita) είναι ένα από τα πιo χαρακτηριστικά πιάτα της καλής, φτωχικής, παραδοσιακής χωριάτικης κουζίνας της Τοσκάνης.[...]
Πηγή: bostanistas.gr