Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Το Γκασπάτσο (Gazpacho) είναι ίσως η πιο διάσημη κρύα σούπα στο κόσμο και προέρχεται απ’ την Ανδαλουσιανή κουζίνα, όπου τα καλοκαίρια είναι τόσο ζεστά όσο και[...]
Πηγή: caruso.gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Για το γκασπάτσο, τάχουμε ξαναπεί στο Bostanistas.gr , είναι η υπέροχη καλοκαιρινή ντοματόσουπα των Ανδαλουσιανών, κάτι σαν τη δική[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Αυτή την πατατόσουπα την έφτιαξα για πρώτη φορά μια μέρα που μας είχε ρίξει στο κρεβάτι ένα γερό κρυολόγημα και ήταν πραγματικά ότι πιο comfort[...]
Πηγή: bostanistas.grΨάρι βραστό & Ψαρόσουπα παραδοσιακή, δυναμωτική και για πολλούς πολύ αγαπημένη σούπα με φρέσκα ψάρια. Για να έχουμε μια νόστιμη ψαρόσουπα αυτό που[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Οταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Οταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν κάτι χαρακτηρίζει τα τελευταία βράδια στο σπίτι, είναι η προσπάθεια να μη μυρίζουν τα πάντα φιδάκι κατόλ. Έχουμε καταλήξει να μιλάμε για τον καιρό και τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΑΡΝΑΚΙ Ή ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ Οταν ήμασταν μικρά οι γονείς μου αγόραζαν συχνά κεφαλάκι απο αρνάκι ή κατσικάκι. Οχι πως τρελλαινόμασταν κιόλας, αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜερικές φορές αισθάνομαι ότι απατώ το blog μου με το instagram . Είναι σαν να ζω διπλή ζωή. Η ευκολία με την οποία μοιράζομαι εκεί τις καθημερινές μου[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ σούπα του μπακαλιάρου είναι χαρακτηριστική έκφραση του γιαπωνέζικου umami , της ισχυρής «5th flavour» , και έρχεται να κορυφώσει την ευχάριστη ,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1,5 κ. διάφορα, μέτρια ψάρια για βραστά (πεσκανδρίτσα, μπακαλιάρο, χριστόψαρο κ.λ.) 2 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες, σε χοντρές φέτες 1 κρεμμύδι, σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραδοσιακό πιάτο από τη Βαρκελόνη, το οποίο συνδυάζεται με την κλασική κρύα σούπα από την Ανδαλουσία. Η ελαφριά αλμύρα του βορειοδυτικού μπακαλιάρου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠερί ορέξεως... ...αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση των δικών μου στον παραπάνω γευστικό συνδυασμό! Εύλογη, θα έλεγα, μια και δεν είχα ξαναβάλει σε καρπούζι ξίδι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.gr