Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Υλικά ελαιόλαδο: 120ml κρεμμύδι ξερό: 370 γρ., ψιλοκομμένο σελινόριζα: 500 γρ., καθαρισμένη, κομμένη σε χοντρά κομμάτια σπαράγγια φρέσκα: 400 γρ. καθαρισμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για το ζωμό τζίντζερ κεφάλια καραβίδας: 2 κιλά νερό: 2 λίτρα λάιμ: 2 κομμένα στη μέση λέμον γκρας: 2 κομμένα ελαιόλαδο: 70 ml τζίντζερ: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Υλικά για το ζωμό τζίντζερ κεφάλια καραβίδας: 2 κιλά νερό: 2 λίτρα λάιμ: 2 κομμένα στη μέση λέμον γκρας: 2 κομμένα ελαιόλαδο: 70 ml τζίντζερ: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά κρεμμύδι ξερό: 200 γρ. ελαιόλαδο: 125ml πράσινα μήλα: 1 κιλό, καθαρισμένα και κομμένα σε χοντρά κομμάτια κάστανα: 1/2 κιλό, καθαρισμένα (όχι βρασμένα)[...]
Πηγή: icookgreek.com