Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
1½ λίτρο ζωμός ψαριού 1½ κιλό μύδια χωρίς κέλυφος 2 φιλέτα παγκάσιους κομμένα σε μικρά κομμάτια 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μπουκέ γαρνί 250ml. λευκό κρασί 2[...]
Πηγή: cooklos.gr600 γραμμάρια μοσχαρίσιο κρέας (κομμένα σε κομματάκι μικρά) 300 γραμμάρια ρεβίθια (έτοιμα) 1/2 ματσάκι σέλινο ψηλό κομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψηλό κομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 200 γρ. ανάλατα ωμά αμύγδαλα 200 γρ. ψίχα ξερού ψωμιού ή κρουτόν 5 κ.σ. ελαιόλαδο ή άλλο λάδι 30 γρ. ψιλοκομμένο μαϊντανό (χωρίς τα κοτσάνια, μόνο τα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 kg παντζάρια 2 πράσα, ψιλοκομμένα 1 σκ. σκόρδο 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φλούδα πορτοκαλιού 2 αστεροειδείς γλυκάνισους 200 ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚρύοοοοο! Πολύ κρύο και βέβαια δεν διαμαρτύρομαι... καιρός είναι να κάνει κρύο!!! Όταν βγαίνω έξω πρωί πρωί για να πάω την Ιωάννα μας στο σχολείο, σκέφτομαι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα, καλό μήνα, καλή χρονιά! Θα μου πείτε τη καλή χρονιά μας λες πρωτομαρτιάτικα αλλά μιας και απουσίαζα τους προηγούμενους μήνες είναι ευκαιρία να πω[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΒΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΦΡΑΝ Μικρασιατική ψαρόσουπα με λαβράκι και σαφράν Μια διαφορετική ψαρόσουπα, μια παραδοσιακή συνταγή που μας έρχεται[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grυλικά για 10 άτομα 3,5 κ. ψάρια (λαυράκια, μπακαλιάροι, χριστόψαρα ,πεσκανδρίτσα, σκορπίνες κ.λ.) 300 γρ. μύδια ζωντανά για τον ζωμό: 4 κρεμμύδια 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο 1 ματσάκι τρυφερά σπαράγγια 1 ½ λίτρο χλιαρό νερό 30 ml. ελαιόλαδο 8 φέτες ψωμί της προηγούμενης μέρας σαφράν [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚρύοοοοο! Πολύ κρύο και βέβαια δεν διαμαρτύρομαι... καιρός είναι να κάνει κρύο!!! Όταν βγαίνω έξω πρωί πρωί για να πάω την Ιωάννα μας στο σχολείο, σκέφτομαι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grAjo Blanco σήμερα, για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού! Λέγεται ότι η καταγωγή του είναι από την Málaga και προηγείται του γκασπάτσο που γνωρίζουμε όλοι με[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑρχικά, ξεκίνησε σα φαγητό των ψαράδων. Καθώς ξεδιάλεγαν τα ψάρια που προορίζονταν για πούλημα, συνήθιζαν να κρατούν στην άκρη μερικά είδη ψαριού γι'αυτούς και[...]
Πηγή: greekcook.grΈχοντας περάσει μια εβδομάδα με κρυολογήματα, πυρετούς και αδιαθεσίες σε όλα τα μέλη της οικογένειας τα πράγματα δεν ήταν και πολύ εύκολα με τις δημιουργίες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1,5 κιλό ψάρι φιλέτο (μπακαλιάρος, κοκκινόψαρο, κακαβιά) 240γρ. γαρίδες με κέλυφος 3 λτ νερό 4 κύβοι ψαριού 150γρ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο[...]
Πηγή: sidages.grΜία θρεπτική και γευστική σούπα για τα κρύα βράδυα του χειμώνα. Τι χρειαζόμαστε: 1 μεγάλο άσπρο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 250γρ μανιτάρια φρέσκα κομμένα 100γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[photo: Κική Τριανταφύλλη] Για το γκασπάτσο, τάχουμε ξαναπεί στο Bostanistas.gr , είναι η υπέροχη καλοκαιρινή ντοματόσουπα των Ανδαλουσιανών, κάτι σαν τη δική[...]
Πηγή: bostanistas.gr