Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Οι περισσότερες σούπες βελουτέ με κουνουπίδι που θα δείτε είναι σε γενικές γραμμές κατάλευκες ή ανοιχτό κρεμ-μπεζ χρώμα. Γιατί η συνήθης πρακτική είναι να[...]
Πηγή: caruso.grΗ Vichyssoise (βισυσουάζ) είναι η διάσημη γαλλική κρεμώδης σούπα με πράσο και πατάτα που έχει την ιδιαιτερότητα να σερβίρεται και κρύα το καλοκαίρι, αλλά και[...]
Πηγή: caruso.gr[Shutterstock] Αυτή την πατατόσουπα την έφτιαξα για πρώτη φορά μια μέρα που μας είχε ρίξει στο κρεβάτι ένα γερό κρυολόγημα και ήταν πραγματικά ότι πιο comfort[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 1 πράσο, κομμένο σε ροδέλες 1 κρεμμύδι, χοντροκομμένο 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 2-3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 κ.σ. ελαιόλαδο 3 πράσα τρυφερά 4 καρότα 1 κρεμμύδι 1 μικρή σελινόριζα 1 μικρό κεφάλι μπρόκολο 2 φλ. ζωμός κότας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 200 γρ. μικρά φρέσκα άσπρα[...]
Πηγή: argiro.grΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ ΥΛΙΚΑ Για τη σούπα από καρότο 90 γρ. Βούτυρο 100 γρ. Κρεμμύδι, σε φέτες 450 γρ. Καρότο, τριμμένο 20 γρ. Τζίντζερ, σε λεπτές φέτες 5 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια την Ανθή Πρώτα θα σας συστήσω δυο υλικά: Brassica napus ssp. rapifera Τόσο άγνωστο μας είναι που ούτε ονομασία δεν έχει στα ελληνικά. Εγώ το γνώρισα[...]
Πηγή: bostanistas.gr1/4 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 4 μεγάλα πράσα (το λευκό και το πράσινο τρυφερό μέρος), ψιλοκομμένα 3 πατάτες μεσαίου μεγέθους, κατά προτίμηση βιολογικής[...]
Πηγή: gastronomos.grΌποτε πρέπει να παραδεχτώ πως η ιστορία που έχω να διηγηθώ για κάποια τρόφιμα δεν είναι και τόσο παραμυθένια όσο θα την ήθελα, λυπάμαι. Όμως, όσο και να το[...]
Πηγή: bostanistas.gr3 μέτρια κρεμμύδια, σε ψιλές φέτες 2 πράσα (το λευκό και το πολύ τρυφερό πράσινο μέρος), σε λεπτές ροδέλες 1 κουτ. σούπας αλεύρι 1 λίτρο ζωμός κοτόπουλου ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά για 4 άτομα 4 πράσα 50 γραμ. βούτυρο 150 γραμ. κρέμα γάλακτος 1/2 λίτρου ζωμός από κότα (φυσικός, χωρίς αλάτι) 3 ώριμα αβοκάντο 50 γραμ. άνηθος,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γρ. μανιτάρια Χαλκίδας 2 κλωνάρια σέλινο 1 εσαλότ 80 γρ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο 1 λίτρο συμπυκνωμένο ζωμό κρέατος 3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια τη σούπα: 750 ml γάλα 1 λίτρο κρέμα γάλακτος 100 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 220 γραμμάρια βούτυρο 1 σελινόριζα περίπου 500 γραμμάρια καθαρισμένη και[...]
Πηγή: sidagi.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο ή σκορδόλαδο 2 κρεμμύδια 2 πράσα 2 καρότα 2 κλωνάρια σέλερι 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 κ.σ. ψιλές φακές 1 συσκευασία αποφλοιωμένες ολόκληρες[...]
Πηγή: argiro.grΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ POTAGE PARMENTIER Οταν ακουσετε να μιλανε για potage Parmentier ή σουπα παρμεντιέ, δεν αναφερονται σε καποιο εξωτικο γκουρμε πιατο! Ειναι απλα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ κοτόσουπα αυγολέμονο είναι τοποθετημένη στο μυαλό των περισσότερων ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό θαλπωρής που μας κάνει καλό, ειδικά όταν είμαστε άρρωστοι.[...]
Πηγή: caruso.grΗ κρέμα σκόρδου (cream of garlic) είναι μια ασυνήθιστη βελουτέ σούπα με βαθιά, νοστιμιά και προφανείς εντάσεις, λόγω του βασικού της υλικού. Ενδείκνυται για[...]
Πηγή: caruso.gr