Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
[Flickr / jeffreyw] Ο καιρός περνάει και πίσω δεν γυρνάει. Ο Οκτώβριος μπήκε για τα καλά και η όψιμη ντομάτα είναι στα χάι της. Με ονόματα άκρως θηλυκά και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 1 κιλό ψάρια (φαγκρί, λυθρίνια, βακαλάος, σφυρίδα, λαυράκι, κέφαλος ή οτιδήποτε άλλο) υπολογίστε 200 γραμμάρια ωμό στην μερίδα 2 αυγά και δυο[...]
Πηγή: greekcook.grLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 κλωνάρι σέλινο 120 γρ. πανσέτα ή φέτες καπνιστό μπέικον κομμένα σε κύβους 2 λίτρα ζωμό βοδινού 1 ξυλάκι κανέλα ή μία αρκετά μεγάλη[...]
Πηγή: ucook.gr/cookLA ZUPPA LOMBARDA ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΟΥΠΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και πάει κι αυτό το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr[Shutterstock] Αυτή την πατατόσουπα την έφτιαξα για πρώτη φορά μια μέρα που μας είχε ρίξει στο κρεβάτι ένα γερό κρυολόγημα και ήταν πραγματικά ότι πιο comfort[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπουγιαμπέσα Γαλλία Υλικά ¼ του φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες 1 κ.γ. θυμάρι 600 γρ. ντοματάκια φρέσκα, ξεφλουδισμένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr