Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για την άλμη με τζίντζερ 1 κιλό Νερό 55 γρ. Αλάτι 40 γρ. Μέλι 20 γρ. Τζίντζερ, σε φέτες 10 γρ. Αστεροειδής γλυκάνισος 10 γρ. Σκόρδο, σε σκελίδες [...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ σος ταρτάρ (sauce tartar) είναι μια κρεμώδης κρύα σάλτσα με έντονα γευστικά στοιχεία ξινού και umami.Βασίζεται στη μαγιονέζα και έχει καθιερωθεί ως μια[...]
Πηγή: caruso.gr1½ κιλό πατάτες 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο 1/2 φλ. τσαγιού ζεστό γάλα Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 3 κ.σ. ψιλοκομένο σχοινόπρασο (εναλλακτικά χρησιμοποιήστε[...]
Πηγή: argiro.grphoto: Εύη Σκούρα Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα «ταπεινό» λαχανικό, τη ρέβα. Αυτή την ρίζα, που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι τρώγεται, και που ακόμα[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜε το νέο μυστικό για κρεμώδεις πουρέδες να βρίσκεται στη χρήση φυσικού λευκού τυριού κρέμας, στο σημερινό άρθρο θα προσθεσουμε άλλες δυο δημιουργικές συνταγές[...]
Πηγή: caruso.gr